Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήxtesini8 σημάδια ότι δεν απολαμβάνει το σεξ μαζί σου

8 σημάδια ότι δεν απολαμβάνει το σεξ μαζί σου

Δεν είναι ασυνήθιστο να νιώθετε ότι η σεξουαλική σας ζωή δεν είναι τόσο καλή όσο θα μπορούσε να είναι. Ίσως να μην αισθάνεστε τόσο συνδεδεμένοι με τον σύντροφό σας κατά τη διάρκεια του σεξ ή να μην κάνετε τόσο πολύ σεξ όσο θα θέλατε. Ίσως απλά να μην απολαμβάνετε το σεξ όσο παλιά. Αν ανησυχείτε ότι ο σύντροφός σας δεν απολαμβάνει το σεξ μαζί σας, εδώ είναι οκτώ σημάδια που πρέπει να αναζητήσετε.


1. Αποφεύγει το σεξ

Εάν ο σύντροφός σας φαίνεται να αποφεύγει το σεξ, είναι πιθανό να μην το απολαμβάνει. Μπορεί να δικαιολογείται σαν να είναι πολύ κουρασμένος, να έχει πονοκέφαλο ή απλά να μην το θέλει. Αν αποφεύγει το σεξ, είναι σημάδι ότι δεν το απολαμβάνει.

2. Δεν ασχολείται κατά τη διάρκεια του σεξ

Όταν κάνετε σεξ, ο σύντροφός σας φαίνεται απόμακρος ή αδέσμευτος; Αν δεν σας φιλάει, δεν σας αγγίζει ή δεν σας κοιτάζει στα μάτια, είναι σημάδι ότι δεν απολαμβάνει την εμπειρία. Μπορεί να σκέφτεται κάτι άλλο ή μπορεί απλώς να κάνει τις κινήσεις του. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν είναι καλό σημάδι.

3. Βιάζεται να τελειώσει

Αν ο σύντροφός σας φαίνεται να βιάζεται να τελειώσει, είναι άλλο ένα σημάδι ότι δεν απολαμβάνει την εμπειρία. Μπορεί να βιαστεί ή μπορεί να προσπαθεί να το ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν είναι καλό σημάδι.

4. Δεν είναι πρόθυμος να δοκιμάσει νέα πράγματα

Εάν ο σύντροφός σας αντιστέκεται στο να δοκιμάζει νέα πράγματα στο κρεβάτι, είναι σημάδι ότι δεν ενδιαφέρεται να εξερευνήσει διαφορετικούς τρόπους για να βιώσει την ευχαρίστηση. Μπορεί να είναι ικανοποιημένος με τον τρόπο που έχουν τα πράγματα ή μπορεί να φοβάται να δοκιμάσει κάτι νέο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν είναι καλό σημάδι.

5. Δεν είναι επικοινωνιακός

Εάν ο σύντροφός σας δεν είναι επικοινωνιακός κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι ένα σημάδι ότι δεν έχει ασχοληθεί πλήρως με την εμπειρία. Μπορεί να είναι σιωπηλός ή μπορεί να διστάζει να μιλήσει για αυτό που απολαμβάνει (ή δεν απολαμβάνει). Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν είναι καλό σημάδι.

6. Δεν φαίνεται είναι σωματικά παρών

Εάν ο σύντροφός σας δεν φαίνεται να είναι σωματικά παρών κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι σημάδι ότι δεν το απολαμβάνει. Μπορεί να είναι απόμακρος ή μπορεί να αποφεύγει τη σωματική επαφή. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν είναι καλό σημάδι.

7. Δεν συνδέεται συναισθηματικά

Εάν ο σύντροφός σας δεν φαίνεται να συνδέεται συναισθηματικά μαζί σας κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι σημάδι ότι δεν το απολαμβάνει. Μπορεί να αποσυνδεθεί ή να αποσυρθεί. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν είναι καλό σημάδι.

8. Δεν είναι ικανοποιημένος

Εάν ο σύντροφός σας δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένος με το σεξ, είναι σημάδι ότι δεν το απολαμβάνει. Μπορεί να είναι επικριτικός και αυτό δεν είναι καλό σημάδι.

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ