Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΈξι απλά σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος θέλει να ξεκόψει την επαφή...

Έξι απλά σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος θέλει να ξεκόψει την επαφή μαζί σου

H ζωή μας είναι γεμάτη με ανθρώπινες σχέσεις. Στο επαγγελματικό και στο προσωπικό κομμάτι. Έχουμε γράψει αρκετά άρθρα για τους ανθρώπους που αξίζει να έχεις στον κύκλο σου. Τώρα όμως θα δούμε τα πράγματα από την άλλη πλευρά: Τι γίνεται όταν κάποιος… θέλει να ξεκόψει την επαφή μαζί σου;

Μπορεί να είναι κάποιος που μέχρι τώρα είχατε στενή σχέση. Ξαφνικά έχεις αρχίσει να νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Σαν να σε διώχνει μακριά, αλλά δεν θέλεις να δεχτείς τόσο εύκολα ότι αυτό είναι το τέλος της συγκεκριμένης σύνδεσης.


Ένα άτομο που σε διώχνει μακριά, συχνά συμπεριφέρεται σαν να μην ενδιαφέρεται για εσένα. Μπορεί ακόμη και να σου πει ότι χρειάζεται χώρο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις κάνει κάτι λάθος.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να διακρίνεις ότι ο άλλος έχει τέτοια πρόθεση. Εδώ είναι λοιπόν 6 απλά σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος θέλει να ξεκόψει την επαφή μαζί σου.

1# Δεν θέλει να περνά χρόνο μαζί σου. Αναμενόμενο σημάδι. Κάνατε παρέα όσο πιο συχνά γινόταν, αλλά τελευταία, απλώς λέει ότι είναι πολύ απασχολημένος για να συναντηθει μαζί σου. Φαίνεται ότι έχει πάντα μια δικαιολογία για να μην περνα χρόνο μαζί σου και πάντα υπάρχει κάτι άλλο που θα προτιμούσε να κάνει. Αυτή η συμπεριφορά πιθανότατα δεν υπήρχε παλιά, οπότε μπορείς να δεις ξεκάθαρα ότι κάτι έχει αλλάξει στη σχέση σας.

2# Όταν είναι μαζί σου… είναι αλλού. Ο άλλος μπορεί να περνά χρόνο μαζί σας, αλλά είναι σαν να μην είναι πραγματικά εκεί όταν το κάνει. Δεν είναι παρών στη συζήτηση πνευματικά. Φαίνεται ότι θα προτιμούσε να είναι κάπου αλλού και δεν προσπαθει να το κρύψει. Κάτι άλλο φαίνεται να έχει στο μυαλό του, και δεν δίνει σημασία όταν προσπαθείς να του μιλήσεις. Δεν συμμετέχει στη συζήτηση. Αντί να σας μιλήσει, αποσπάται εύκολα και ψάχνει για κάτι άλλο να κάνει. Νιώθεις ότι δεν τραβάς πλέον την προσοχή του.

3# Σου μιλάει με το ζόρι. Ίσως μιλούσατε για ώρες παλιά, αλλά τώρα, σας δίνουν απλώς απαντήσεις «ναι» και «όχι» ή σύντομες προτάσεις. Δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται να μοιραστούν μαζί σας λεπτομέρειες της ημέρας τους, πόσο μάλλον τα σχέδιά τους για το μέλλον. Δεν έχετε ουσιαστικές συζητήσεις, ούτε συμβουλεύεστε ο ένας τον άλλον πριν πάρετε αποφάσεις. Αντίθετα, ο άλλος σας λέει το ελάχιστο που πρέπει να ειπωθεί και σας αφήνει να μαντέψετε τι έχει στο μυαλό του.

4# Δεν τον ενδιαφέρον πλέον τα δικά σου θέματα. Όταν κάποιος ενδιαφέρεται για σένα, θα ενδιαφέρεται για κάθε λέξη που λες. Ωστόσο, ο άλλος εδώ δεν ενδιαφέρεται πλέον για τις μέρες, τα χόμπι, τα σχέδιά σoυ ή οτιδήποτε άλλο. Δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται να ακούσει για το τι έχεις να πεις, ό,τι κι αν είναι αυτό.

5# Ακυρώνουν τις συναντήσεις σας. Μπορεί μετά απο πολλές προσπάθειες να κανονίσεις μια συνάντηση με τον άλλο. Αλλά τελικά, πάντα την ακυρώνει. Είναι σαν να μην θέλουν πια να βγαίνουν ραντεβού μαζί σου και έχουν πάντα καλύτερα πράγματα να κάνουν. Ακυρώνουν την τελευταία στιγμή και σε αφήνουν ξεκρέμαστο. Πρέπει να δουν τους φίλους τους, να αθληθούν ή ακόμα και να κάνουν κάτι για το οποίο δεν θέλουν να σας πουν.

6# Δεν απαντά στα μηνύματα και στις κλήσεις σου. Επίσης ένα συχνό φαινόμενο σε τέτοιες περιπτώσεις. Αν κάποιος απάνταγε αμέσως στα μηνύματα στο messenger ή στα τηλέφωνα σου και τώρα απλώς αγνοεί τις κλήσεις και τα μηνύματά σου ή σε αφήνουν να περιμένεις για ώρες (ή μέρες!) μέχρι να στείλει μήνυμα ή να σε καλέσει, μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Μπορεί όταν απαντήσουν να δώσουν απλά μία σύντομη απάντηση. ‘Η μπορεί και να μην απαντήσουν καθόλου.

Πηγή: https://www.itspossible.gr/%CE%AD%CE%BE%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%AC-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ