Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήxtesiniΤσάι Τζίνσενγκ - ανακουφίζει από το άγχος, βελτιώνει την κυκλοφορία, αυξάνει...

Τσάι Τζίνσενγκ – ανακουφίζει από το άγχος, βελτιώνει την κυκλοφορία, αυξάνει την ποιότητα ζωής

Το τσάι Ginseng είναι ιδανικό για σύντομες περιόδους. Αυτό το τσάι μπορεί να ανακουφίσει πολλά συμπτώματα των κοινών ασθενειών και να μειώσει την κόπωση. Το Ginseng είναι το κύριο συστατικό σε πολλά από τα φαρμακευτικά τσάγια. Ωστόσο, η παρατεταμένη χρήση μπορεί να οδηγήσει σε αϋπνία και καρδιακά προβλήματα, οπότε φροντίστε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν πίνετε τακτικά τσάι ginseng ως εναλλακτική λύση στον καφέ.


Στην Κίνα, το Ginseng χαίρει μεγάλης εκτίμησης. Πιστεύεται ότι έχει αναζωογονητικές δυνάμεις και παρέχει διέγερση σε ολόκληρο το σώμα. Το Ginseng προσφέρει επίσης προστασία από την κόπωση. Είναι γνωστό ότι είναι διεγερτικό για το κεντρικό νευρικό σύστημα. Αυτή η ρίζα μπορεί επίσης να βοηθήσει με φλεγμονή, πυρετό, και ορμονικές ανισορροπίες για να αναφέρουμε μερικά.

Το τσάι παρασκευάζεται συνήθως από τη ρίζα Ginseng του Ουισκόνσιν. Φακελάκια μπορούν να βυθιστούν για να δημιουργήσουν ένα τσάι που είναι ισχυρό όπως θα ήθελε ο καταναλωτής ή να αγοραστεί ως σκόνη και να παρασκευαστούν χρησιμοποιώντας μπάλες τσαγιού. Και οι δύο αυτές μέθοδοι επιτρέπουν στον καταναλωτή να ελέγχει την ποσότητα τσαγιού που χρησιμοποιείται. Υπάρχουν Ginseng φακελάκια τσαγιού διαθέσιμα από εξειδικευμένα καταστήματα, αλλά δεν συνιστάται να αγοράσετε το τσάι χωρίς να διαβάσετε όλα τα συστατικά, καθώς ορισμένα συσκευασμένα τσάγια πωλούνται ως Ginseng , αλλά στην πραγματικότητα έχουν πολύ λίγο από αυτό το βότανο σε αυτά.

Συμβουλευτείτε έναν φυτικό επαγγελματία ως προς τον σωστό τύπο Ginseng και πώς να παρασκευάσετε το τσάι σας. Το τσάι μπορεί να γλυκανθεί με λίγο μέλι ή να αποθηκευτεί κρύο στο ψυγείο, καθώς αυτό το τσάι σερβίρεται αρκετά καλά παγωμένο.

Σημειώστε, εάν είστε έγκυος χρησιμοποιήστε το ginseng με φειδώ ή καθόλου.

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ