Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήxtesiniΗ μοναξιά είναι δύσκολη και θέλει θάρρος, όπως και η επιλογή να...

Η μοναξιά είναι δύσκολη και θέλει θάρρος, όπως και η επιλογή να φύγουμε από μία σχέση που δεν μας σέβονται

Είναι εύκολο να παραμείνουμε σε μια σχέση που δεν είναι καλή για εμάς. Ίσως είναι επειδή φοβόμαστε να μείνουμε μόνοι ή πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Αλλά κάποια στιγμή, πρέπει να συγκεντρώσουμε το θάρρος να φύγουμε από κάτι που δεν είναι καλό για εμάς – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είμαστε μόνοι.


Το να είσαι μόνος δεν είναι εύκολο. Μπορεί να είναι τρομακτικό και μπορεί να είναι μοναχικό. Αλλά είναι επίσης μια γενναία επιλογή. Χρειάζεται θάρρος για να αντιμετωπίσουμε τον κόσμο μόνοι, αλλά είναι καλύτερο από το να μένουμε σε μια σχέση που δεν μας σέβεται.

Όταν είμαστε σε κακή σχέση, μπορεί να μην το καταλάβουμε καν. Μπορεί να πιστεύουμε ότι είναι φυσιολογικό να μας φέρονται άσχημα ή ότι το αξίζουμε λόγω κάτι που κάναμε. Αλλά δεν είναι φυσιολογικό και δεν το αξίζουμε. Σε κανέναν δεν αξίζει να του φέρονται άσχημα, ό,τι κι αν γίνει.

Εάν βρίσκεστε σε μια σχέση που δεν σας κάνει ευτυχισμένους, δεν είναι αρκετά καλός λόγος για να μείνετε. Αξίζεις να είσαι σε μια σχέση που σε κάνει να νιώθεις αγάπη, σεβασμό και ευτυχία. Αν λοιπόν δεν είστε σε τέτοιου είδους σχέση, ήρθε η ώρα να φύγετε.

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ