Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήxtesini4 Απλές Συμβουλές Που Θα Σας Βοηθήσουν Να Μειώσετε Τη Χοληστερόλη Σας

4 Απλές Συμβουλές Που Θα Σας Βοηθήσουν Να Μειώσετε Τη Χοληστερόλη Σας

Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν υψηλή χοληστερόλη. Έτσι, πιθανότατα γνωρίζετε κάποιον που ασχολείται με την πάθηση ή μπορεί να έχετε υψηλή χοληστερόλη οι ίδιοι.


Σχεδόν ο καθένας μπορεί να έχει ένα ανθυγιεινό επίπεδο χοληστερόλης. Στην πραγματικότητα, ένας στους πέντε ανθρώπους έχει υψηλή χοληστερόλη. Είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα και, σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να είναι κληρονομικό. Έτσι, παρόλο που η υψηλή χοληστερόλη μπορεί να μην είναι δικό σας λάθος, εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντικό να την αντιμετωπίσετε άμεσα.

Το υψηλό επίπεδο χοληστερόλης μπορεί να οδηγήσει σε καρδιαγγειακή νόσο. Μία ζωή χάνεται κάθε 33 δευτερόλεπτα λόγω καρδιαγγειακής νόσου.

Ο καθένας πρέπει να υποβάλλει σε έλεγχο τα επίπεδα χοληστερόλης του για να γνωρίζει εάν κινδυνεύει. Η διατήρηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών και η τακτική άσκηση μπορεί να μειώσει τα επίπεδα χοληστερόλης σας.

Ακολουθούν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να καταπολεμήσετε την υψηλή χοληστερόλη στη διατροφή σας.

* Μείνετε με τα βασικά. Βασικές τροφές όπως τα ωμά φρούτα και λαχανικά μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε τη χοληστερόλη σας.

* Μειώστε την πρόσληψη λίπους. Μάθετε τι πραγματικά σημαίνει η ετικέτα. Ακριβώς επειδή μια ετικέτα λέει “χαμηλά κορεσμένα λιπαρά”, “χαμηλή χοληστερόλη” ή “χωρίς χοληστερόλη” δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το προϊόν είναι χαμηλό σε λιπαρά.

* Τα φρούτα είναι πολύ καλύτερα για εσάς από τις πατάτες.

* Μην τρώτε δέρμα πουλερικών. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε χοληστερόλη.

Εκτός από τη σωστή διατροφή, ρωτήστε το γιατρό σας για τη διατροφή

Συμπληρώματα που μπορούν να σας βοηθήσουν στον αγώνα σας. Για παράδειγμα, η Advanced Plant Pharmaceuticals Inc. (APPI OTC BB) παράγει ένα προϊόν που ονομάζεται Lo-Chol και έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά να διατηρείτε υγιή επίπεδα χοληστερόλης με φυσικό τρόπο. Η APPI είναι μια φαρμακευτική εταιρεία που χρησιμοποιεί ολόκληρα φυτά για την ανάπτυξη προϊόντων για τη θεραπεία ανθρώπινων ασθενειών.

Το Lo-Chol προέρχεται από έξι επιλεγμένα φυτά που συνεργάζονται για να βοηθήσουν στην ομαλοποίηση των επιπέδων χοληστερόλης.

Σε αντίθεση με σχεδόν όλα τα άλλα φυτικά συμπληρώματα στην αγορά, το Lo-Chol δεν περιέχει εκχυλίσματα. Αντίθετα, χρησιμοποιεί ολόκληρο το τμήμα ενός συγκεκριμένου φυτού που έχει υποστεί επεξεργασία και τυποποίηση για να προσφέρει τη βέλτιστη ισχύ και θρεπτικά οφέλη. Σε κλινικές μελέτες, τα άτομα που χρησιμοποιούν Lo-Chol έχουν δείξει μείωση της χοληστερόλης έως και 58 τοις εκατό με μέσο όρο 29 τοις εκατό.

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ