Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήxtesiniΣταματήστε το κάπνισμα με βελονισμό

Σταματήστε το κάπνισμα με βελονισμό

Ο βελονισμός είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος διακοπής του καπνίσματος για όλους, και ειδικά για εκείνους τους ανθρώπους που είχαν αποτύχει με άλλες μεθόδους. Οι άνθρωποι που πηγαίνουν για θεραπείες βελονισμού είναι συνήθως πρόθυμοι να σταματήσουν το κάπνισμα. Αν και έχουν αποτύχει με όλα τα προηγούμενα προγράμματα, αυτό το κινέζικο φάρμακο ηλικίας 3500 ετών υπόσχεται γρήγορη ανακούφιση από χρόνιες συνήθειες καπνίσματος.


Ο βελονισμός λειτουργεί πιο αποτελεσματικά στο ανθρώπινο σώμα για να μειώσει τις χρόνιες συνήθειες καπνίσματος.

Ο βελονισμός βασίζεται στην πεποίθηση ότι το chi, μια ζωτικής σημασίας ενεργειακή δύναμη ρέει μέσα από 12 βασικά κανάλια γύρω από το σώμα. Μέσα σε αυτά τα κανάλια, υπάρχουν τουλάχιστον 365 σημεία βελονισμού, τα οποία μερικές φορές μπορούν να μπλοκαριστούν αποτρέποντας την ομαλή ροή ζωτικής ενέργειας, οδηγώντας έτσι σε χρόνιες συνήθειες. Ο βελονισμός για τη διακοπή του καπνίσματος δεν περιλαμβάνει μαγικά σημεία βελονισμού. Τουλάχιστον πέντε βελόνες εισάγονται στο αυτί [ιδιαίτερα στον χόνδρο και όχι στο κανάλι του αυτιού] και μερικές στα χέρια και τους καρπούς. Με τις βελόνες στο δέρμα σας, αφήνεστε να χαλαρώσετε για 30 έως 45 λεπτά. Αυτές οι βελόνες παρέχουν σημαντική επίδραση στη μείωση των πόθων για κάπνισμα.

Θεραπείες που εμπλέκονται στον βελονισμό

Για να γίνετε μη καπνιστής, πρέπει να ακολουθήσετε μια σειρά συνεδριών. Αυτές οι συνεδρίες επικεντρώνονται επίσης σε σωματικά και συναισθηματικά συμπτώματα στέρησης που εμφανίζονται στον ασθενή κατά τη διάρκεια των θεραπειών βελονισμού. Ενώ οι θεραπείες με τσίμπημα βελόνας συνεχίζονται, συνιστάται επίσης να υποβληθείτε σε θεραπείες με βότανα. Μπορείτε να εφαρμόσετε ένα μείγμα λαδιού γαρύφαλλου και wintergreen, εκχυλίσματα φρούτων evodia και ριζώματα  Sichuan στα σημεία βελονισμού για να πάρετε ταχύτερα αποτελέσματα καπνίσματος.

Άλλα πλεονεκτήματα του βελονισμού – συμβουλές για τη διακοπή του καπνίσματος

Ο βελονισμός όχι μόνο σας απαλλάσσει από τη μόνιμη διακοπή του καπνίσματος, αλλά είναι και επωφελής για εσάς. Αφού τελειώσει η σειρά βελονισμού, το κάπνισμα αρχίζει να μη σας αρέσει. Η θεραπεία βελονισμού για τη διακοπή του καπνίσματος μειώνει επίσης τις παρενέργειες της διακοπής νικοτίνης όπως η κατάθλιψη, οι πόθοι και το άγχος. Ενώ το σώμα βελτιώνεται στην κυκλοφορία του αίματος και αποσυμφορεί τους πνεύμονες, αρχίζετε επίσης να αισθάνεστε πραγματικά αισιόδοξοι.

Ο βελονισμός είναι μια σαφής μέθοδος που σας βοηθά να σταματήσετε το κάπνισμα ως εκ θαύματος μέσα σε λίγες ημέρες. Δοκιμάστε το για άμεση επιτυχία ακόμα και αν είστε χρόνιος καπνιστής.

Συμβουλευτείτε πάντα έναν ειδικό.

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ