Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήxtesiniΠόσο ασφαλές είναι να κολυμπάς έχοντας περίοδο και ποια είναι η κατάλληλη...

Πόσο ασφαλές είναι να κολυμπάς έχοντας περίοδο και ποια είναι η κατάλληλη προστασία;

Οι περισσότερες γυναίκες αισθάνονται ασφαλείς να κολυμπούν κατά τη διάρκεια της περιόδου τους, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αποφασίζετε ποια προστασία θα χρησιμοποιήσετε. Εάν κολυμπάτε σε πισίνα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ταμπόν ή κύπελλο εμμήνου ρύσεως. Αυτά θα αποτρέψουν τη διαρροή της περιόδου σας στο νερό. Εάν κολυμπάτε στον ωκεανό ή σε μια λίμνη, μπορείτε να φορέσετε το κάτω μέρος του μπικίνι με ένα κύπελλο ή μαξιλαράκι για την περίοδο. Αυτό θα βοηθήσει να μην λερώσει η περίοδός σας το μαγιό σας. Μπορεί επίσης να θέλετε να φορέσετε ένα μαγιό που έχει ενσωματωμένη προστασία περιόδου. Υπάρχουν μερικές μάρκες που κατασκευάζουν μαγιό με ειδική φόδρα που βοηθά στην αποφυγή διαρροών.


Εάν ανησυχείτε για διαρροές, μπορείτε πάντα να φοράτε μαγιό σε σκούρο χρώμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να κρύψετε τυχόν λεκέδες εάν έχετε διαρροή. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να φορέσετε μαγιό με ενσωματωμένη προστασία περιόδου. Υπάρχουν μερικές μάρκες που κατασκευάζουν μαγιό με ειδική φόδρα που βοηθά στην αποφυγή διαρροών.

Εάν ανησυχείτε για τη μόλυνση, μπορείτε να φορέσετε ταμπόν ή κύπελλο περιόδου. Αυτά θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τη διαρροή της περιόδου σας στο νερό. Μπορεί επίσης να θέλετε να φορέσετε ένα μαγιό που έχει ενσωματωμένη προστασία περιόδου. Υπάρχουν μερικές μάρκες που κατασκευάζουν μαγιό με ειδική φόδρα που βοηθά στην αποφυγή διαρροών.

Επομένως, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αποφασίζετε αν θα κολυμπήσετε ή όχι κατά τη διάρκεια της περιόδου σας. Όμως, συνολικά, οι περισσότερες γυναίκες αισθάνονται ασφαλείς να κολυμπούν κατά τη διάρκεια της περιόδου τους.

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ