Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠιπεριές καυτερές

Πιπεριές καυτερές

Φρέσκες ή λιαστές, λιγότερο ή περισσότερο καυτερές, μαζί με διάφορα μυρωδικά, οι πιπεριές τσίλι γίνονται σάλτσα ή πάστα και αποτελούν άρτυμα για πολλά φαγητά. Τα πιο καυτερά μέρη της πιπεριάς είναι το κοτσάνι, οι σπόροι και η εξωτερική μεμβράνη που περιβάλλει τον καρπό. Γι’ αυτό, αν θέλουμε πιο ήπιες γεύσεις, τα αφαιρούμε.


Πηγή-Συνέχεια άρθρου: https://www.alithia.gr/magazine/ygeia/diatrofi/piperies-kayteres

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ