Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟι 4 τροφές που θα εξαφανίσουν τους μαύρους κύκλους

Οι 4 τροφές που θα εξαφανίσουν τους μαύρους κύκλους

Αυτές είναι οι 4 τροφές που θα εξαφανίσουν τους μαύρους κύκλους και είναι σημαντικό να εντάξουμε στη διατροφή μας για τη φροντίδα της επιδερμίδας μας!


Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η σωστή διατροφή για την υγεία μας, αλλά ξέρουμε πόσο εξίσου σημαντική είναι και για τη φροντίδα του δέρματος μας;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχουν 4 τροφές που κάνουν το δέρμα μας πιο λαμπερό, μειώνουν τη λιπαρότητα και εξαφανίζουν τους μαύρους κύκλους. Ποια είναι αυτά και μήπως ήρθε η ώρα να τα προσθέσουμε στο καρότσι του σουπερμάρκετ;

Οι 4 τροφές που θα εξαφανίσουν τους μαύρους κύκλους:

Γιαούρτι

Εκτός του ότι είναι καλή πηγή πρωτεΐνης, το γιαούρτι είναι και ένας ισχυρός σύμμαχος στην ομορφιά. Τα αμινοξέα που βρίσκουμε σε αυτό συμβάλλουν στη μείωση των μαύρων κύκλων και των σακούλων κάτω απ’ τα μάτια.

Ντομάτες

Είναι νόστιμες και μπορείς να τις εντάξεις εύκολα σχεδόν σε όλα τα γεύματα. Είναι επίσης πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, τα οποία μεταξύ άλλων χαρίζουν λάμψη στο δέρμα και συμβάλλουν κατά της ακμής και τα μαύρα στίγματα.

λίστα για το supermarket

Unsplash/Chinh Le Duc

Αβοκάντο

Το αβοκάντο είναι γνωστό για τα οφέλη του τόσο στην επιδερμίδα όσο και στα μαλλιά μας. Είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην πρόληψη των ρυτίδων, ενώ προάγει και την αναγέννηση των κυττάρων.

Στρείδια

Δεν είναι αυτό που μπορείς να καταναλώνεις καθημερινά, παρόλα αυτά τα οφέλη του για το δέρμα είναι πολλαπλά. Ο ψευδάργυρος και τα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που συναντάμε στα στρείδια βοηθούν στη μείωση της λιπαρότητας της επιδερμίδας και στην καταπολέμηση της ακμής των ενηλίκων που προκαλείται κυρίως απ’ το στρες.

Πηγή: https://ipop.gr/omorfia/oi-4-trofes-poy-tha-exafanisoyn-toys-mayroys-kykloys/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ