Το γάλα αποτελεί μια αγαπημένη τροφή για μικρούς και μεγάλους. Τα τελευταία χρόνια το αγελαδινό γάλα αποτελεί αντικείμενο κριτικής λόγω της υπόνοιας που ευρύτερα επικρατεί για επιμόλυνσή του με πολλά αντιβιοτικά και ορμόνες.
Το γεγονός αυτό έχει κάνει αρκετούς να στραφούν προς άλλες εναλλακτικές μορφές γάλακτος, όπως το κατσικίσιο. Γεννάται λοιπόν εύλογα το ερώτημα… «τι είναι πιο υγιεινό, το αγελαδινό ή το κατσικίσιο γάλα;».
Πηγή-Συνέχεια άρθρου: https://www.vita.gr/2021/08/02/diatrofi/eating-healthing/giati-na-protimisoume-to-katsikisio-gala/?fbclid=IwAR2BvU-HajBIwUP6AG1UZzYo2bglPBfNdH_dAqEfF83Xi3Q7_KUdrueTQLk