Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήxtesiniΑγιουρβέδα: Τι είναι και πως καταπολεμά την κατάθλιψη

Αγιουρβέδα: Τι είναι και πως καταπολεμά την κατάθλιψη

Η Αγιουρβέδα είναι ένα σύστημα παραδοσιακής ιατρικής εγγενές στην ινδική υποήπειρο. Βασίζεται στην πεποίθηση ότι η υγεία και η ευεξία εξαρτώνται από μια λεπτή ισορροπία μεταξύ του νου, του σώματος και του πνεύματος. Η Αγιουρβέδα χρησιμοποιεί μια ποικιλία τεχνικών για να αποκαταστήσει αυτήν την ισορροπία, συμπεριλαμβανομένης της διατροφής, των φυτικών θεραπειών και της γιόγκα.


Η Αγιουρβέδα χρησιμοποιείται συχνά για τη θεραπεία της κατάθλιψης. Στόχος της θεραπείας είναι η βελτίωση της συνολικής υγείας και ευεξίας του ατόμου. Οι θεραπείες της Αγιουρβέδα λέγεται ότι βοηθούν το σώμα να απαλλαγεί από τις τοξίνες, βελτιώνει την κυκλοφορία και προάγει την αίσθηση ηρεμίας και ευεξίας.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την ψυχική και συναισθηματική σας υγεία, σύμφωνα με την Αγιουρβέδα. Μερικές απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής περιλαμβάνουν:

• Τακτική άσκηση

• Υγιεινή διατροφή

• Άσκηση διαλογισμού ή γιόγκα

• Να κοιμάστε αρκετά

• Αποφυγή ναρκωτικών και αλκοόλ

Εάν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε την Αγιουρβέδα για τη θεραπεία της κατάθλιψής σας, μιλήστε με το γιατρό σας ή έναν εξειδικευμένο επαγγελματία της Αγιουρβέδα.

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ