Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα5+1 πράγματα που δεν πρέπει να αγοράσεις ποτέ από το εξωτερικό ή...

5+1 πράγματα που δεν πρέπει να αγοράσεις ποτέ από το εξωτερικό ή το αεροδρόμιο

Οι επισκέψεις σε διάσημα αξιοθέατα και η δοκιμή νέων γεύσεων και φαγητών είναι από τα highlights ενός ταξιδιού στο εξωτερικό. Πολλοί από εμάς αγαπούν να χάνονται με τις ώρες στις αγορές των πόλεων και να ψωνίζουν souvenirs ή άλλο προϊόντα που χρησιμεύουν στην καθημερινότητα. Η αλήθεια είναι πως διψάμε για ανακάλυψη, όμως, ποια είναι τα αντικείμενα τα οποία δεν πρέπει να αγοράζεις ποτέ σαν ταξιδιώτης;


Συνέχισε την ανάγνωση και ανακάλυψε ποια είναι τα αντικείμενα τα οποία οι ειδικοί στα ταξίδια δε θα αγόραζαν ποτέ από το εξωτερικό. Πρόκειται για αντικείμενα που φροντίζουν πάντα να πακετάρουν μαζί τους, μέχρι ορισμένα αναμνηστικά που δεν αξίζει να αγοράσεις.

 

«Τι να μην πάρω από το εξωτερικό;» Οι απαντήσεις που χρειάζεσαι!

Παπούτσια

 

Μην αγοράζεις ποτέ παπούτσια από το εξωτερικό! Τείνουν να καταλαμβάνουν πάρα πολύ χώρο στις αποσκευές σου, οπότε εάν το κάνεις, δε θα έχεις καθόλου χώρο για τα υπόλοιπα πράγματά σου.

Τρόφιμα ή άλλα φυσικά προϊόντα

Μην μπεις ποτέ στον κόπο να φέρεις από το εξωτερικό μαρμελάδες, κρέατα, τυριά ή άλλα τοπικά προϊόντα. Δεν αξίζει την πιθανή ταλαιπωρία στο τελωνείο. Εάν θέλεις να αγοράσεις τόσο πολύ κάτι τοπικό, είναι προτιμότερο να το αγοράσεις από το αεροδρόμιο όπου θα είσαι σίγουρη που είναι εγκεκριμένο από την ασφάλειά του και σίγουρα δε θα ταλαιπωρηθείς.

τι να μην πάρω από το εξωτερικό

Pexels

 

Βαριά αντικείμενα

Εάν θέλεις να αποφύγεις επιπλέον χρεώσεις, προσπάθησε να μην αγοράσεις βαριά αντικείμενα που μπορεί να αυξήσουν το βάρος της βαλίτσας σου. Πρέπει να γνωρίζεις ποια είναι τα όρια βάρους της αεροπορικής σου εταιρείας, καθώς και πόσο ζυγίζει η αποσκευή σου.

Νέο αποσμητικό

Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, αλλά είναι σημαντικό να αποφεύγεις να αγοράζεις άγνωστα αποσμητικά. Μπορεί να χρησιμοποιείς διαφορετικά σαμπουάν και σαπούνια από οπουδήποτε, αλλά η αλλαγή brand αποσμητικού ή λοσιόν μπορεί να προκαλέσει κάθε είδους ερεθισμούς.

τι να μην πάρω από το εξωτερικό

Pexels

 

Υγρά χωρίς τα κατάλληλα ml

Φυσικά, είναι σημαντικό να αποφεύγεις τη συσκευασία υγρών που δεν πληρούν τις οδηγίες της αεροπορικής σου εταιρείας, διαφορετικά μπορεί να χρειαστεί να αποχωριστείς ακριβά προϊόντα. Εάν επιλέξεις να αγοράσεις προϊόντα περιποίησης για το ταξίδι σου, επίλεξε αντικείμενα μικρού ή ταξιδιωτικού μεγέθους.

Φορτιστή από το αεροδρόμιο

Το να ξεχάσεις τον φορτιστή σου κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού μπορεί να συμβεί, αλλά μπορεί να καταλήξει και μία πολύ δαπανηρή διαδικασία. Ενώ τα αεροδρόμια πωλούν φορτιστές, οι τιμές είναι πολύ υψηλές. Εάν είναι δυνατόν, αγόρασε έναν φορτιστή από ένα τοπικό κατάστημα αφού φτάσεις στον προορισμό σου. 

 

Tags : Travel

Κατερίνα Ταλιαδούρου 10 November 2022

Πηγή: https://ipop.gr/travel/51-pragmata-poy-den-prepei-na-agoraseis/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ