Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤόνος κονσέρβα σε λάδι ή νερό: Κάνει καλό ή κακό στην υγεία;...

Τόνος κονσέρβα σε λάδι ή νερό: Κάνει καλό ή κακό στην υγεία; Τι πρέπει να ξέρετε

Ο κονσερβοποιημένος τόνος υπάρχει σχεδόν σε κάθε κουζίνα σπιτιού. Είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες, σχετικά φθηνός και μπορεί να διαρκέσει αρκετά χρόνια στο ντουλάπι.


Πηγή-Συνέχεια άρθρου: https://www.iatropedia.gr/diatrofi/tonos-konserva-se-ladi-i-nero-kanei-kalo-i-kako-stin-ygeia-ti-prepei-na-kserete/137126/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ