Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤα 4 ζώδια που είναι «τάφοι» -Κρατάνε μυστικά

Τα 4 ζώδια που είναι «τάφοι» -Κρατάνε μυστικά

Τα ζώδια έχουν την απάντηση για όλα, μεταξύ άλλων και στο ερώτημα «σε ποιον να εμπιστευτώ τα μυστικά μου». Δείτε τους… τάφους του ζωδιακού.


Σε περιόδους μεγάλης πίεσης δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανακούφιση από το να μοιραστείς αυτό που νιώθεις.

Σε περιπτώσεις μεγάλης χαράς, το μόνο που μπορεί να την κάνει ακόμη μεγαλύτερη είναι να την μοιραστείς με κάποιον.

Αλλά εκεί μπαίνει το θέμα της εμπιστοσύνης. Ποιον μπορείς να εμπιστευτείς για να πεις τον πόνο σου ή να του αποκαλύψεις τη μεγάλη σου χαρά χωρίς να ρισκάρεις να γίνεις βούκινο; Τα άστρα έχουν την απάντηση.

Ετσι, αφού είδαμε τα ζώδια που δεν δέχονται την κριτική, τους πιο άκαρδους του ζωδιακού, τα πιο νευρωτικά και αγχώδη ζώδια, ήρθε επιτέλους η ώρα να δούμε τα ζώδια που είναι «τάφοι».

Πρόκειται για τα τρία ζώδια του νερού, Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύες και τον Ταύρο, που μπορούν να κρατήσουν μυστικά για πάντα.

Δείτε αναλυτικά

Ταύρος

image

Οι Ταύροι δεν ενδιαφέρονται για τα κουτσομπολιά. Δεν υπάρχει περίπτωση να αποσπάσετε ποτέ καμιά, φήμη και πληροφορία από Ταύρο. Ποτέ ένας Ταύρος δεν θα μοιραστεί ένα μυστικό που θα τους εμπιστευτεί ο οποιοσδήποτε και δεν θα διαρρήξουν την εμπιστοσύνη του.

Καρκίνος

image

Οι Καρκίνοι παρότι πολυλογάδες στην πραγματικότητα είναι πολύ ντροπαλοί και έχουν τη δική τους μυστική ζωή. Όταν εμπιστευτείς μυστικό σε Καρκίνο έχεις κάθε λόγο να πιστεύεις ότι δεν θα διαρρεύσει.

Σκορπιός

image

Ο μυστηριώδης Σκορπιός είναι το πιο έμπιστο ζώδιο όλων. Ο Σκορπιός ζει, αναπνέει, για να μαθαίνει και να κρατά μυστικά. Επίσης είναι ένα αρκετά μυστικοπαθές ζώδιο αφού δύσκολα θα μοιραστεί δικά του μυστικά. Ωστόσο ο Σκορπιός περιμένει και από τους άλλους ότι θα κρατήσουν τα δικά του μυστικά. Οποιος δεν το κάνει… ποιος είδε τον Σκορπιό και δεν τον φοβήθηκε.

Ιχθύες

image

Οι ονειροπόλοι ιχθύες κατανοούν βαθιά τα συναισθήματα των άλλων και δεν τα προδίδουν ποτέ. Και για αυτό ποτέ δεν θα μοιραστούν το μυστικό κάποιου.

Πηγή: https://www.citypatras.gr/zodia/ta-4-zodia-poy-tafoi-kratane-mystika/?fbclid=IwAR24FKNryioBTjlmFq8ydjJAT77_CpE6jfzckzKtLwLVXcuCvtmWAVtrmjg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ