Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠώς να διώξεις την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σου;

Πώς να διώξεις την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σου;

Ο χώρος που ζεις και περνάς τη μέρα σου πρέπει να σου φτιάχνει τη διάθεση και να σου προσφέρει ψυχική ευεξία. Αν, όμως, δεν συμβαίνει αυτό μήπως έχεις αρνητική ενέργεια στο σπίτι σου; 


Ίσως μερικές φορές η ψυχική και σωματική σου υγεία κι ευεξία να χρειάζονται λίγη παραπάνω φροντίδα. Ο χώρος που ζεις άλλοτε σ’ ευχαριστεί κι άλλοτε σε γεμίζει άγχος, ανασφάλεια, ένταση κι ανησυχία. Στην δεύτερη, λοιπόν, περίπτωση πρέπει να κάνεις κάτι για να αποβάλλεις αυτό το κακό mood και καλό θα ήταν να ξεκινήσεις από την αρνητική ενέργεια στο σπίτι σου. Τι να κάνεις για να τη διώξεις;

Ξεκαθάρισε τα πράγματα στο σπίτι

Συγύρισε και βάλε σε τάξη την ακαταστασία του σπιτιού σου. Πέτα όλα τα σπασμένα αντικείμενα, ακόμα και τα ψιλοσπασμένα, καθώς φέρνουν αρνητική ενέργεια στο χώρο. Ένας ακατάστατος χώρος προκαλεί πολύ εύκολα στρες και μελαγχολία, γι’ αυτό και ό,τι δεν χρειάζεσαι και είναι περιττό καλό θα ήταν να φύγει από το σπίτι σου. Άσε που λίγη τάξη και οργάνωση θα σε βάλει κι εσένα σε σειρά.

Αέρισε και καθάρισε σωστά

Όπως είπαμε η τάξη είναι πολύ σημαντική, το ίδιο κι η καθαριότητα. Άνοιξε τα παράθυρα, τίναξε τα μαξιλάρια, τις κουβέρτες και άσε τον καθαρό αέρα να μπει μέσα. Άλλωστε, το να καθαρίζεις και να αερίζεις πολύ συχνά το σπίτι δεν είναι μόνο θέμα ενέργειας, αλλά και υγείας.

Πρόσθεσε φυτά

Κι όμως τα φυτά είναι αγχολυτικά κι επιδρούν άμεσα στην ψυχολογία και τον ψυχισμό σου. Επιπλέον, έχουν ευεργετική δράση και δημιουργούν ηρεμία και γαλήνη στο σπίτι. Μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση κι αποτελούν πηγή θετικής ενέργειας.

Άσε τον ήλιο να μπει μέσα

Κι όπως είπαμε άσε το σπίτι σου να αεριστεί. Ανανέωνε κάθε μέρα τον αέρα και κάθε φορά που θα το κάνεις τράβα και τις κουρτίνες κι άσε τον ήλιο να μπει λίγο μες το σπίτι σου. Μόνο καλό θα σου κάνει λίγο φυσικό φως.

Βάλε μουσική

Λίγη μουσική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, ειδικά η ποιοτική και αυτή που σε γεμίζει θετική ενέργεια. Η χαλαρωτική μουσική, εκείνη του διαλογισμού, αλλά και κάθε μουσική που φέρνει σε ισορροπία το μυαλό σου μπορεί να διώξει την αρνητικότητα από το χώρο.

Φυσικά το να αδειάσεις το σπίτι σου από την αρνητική ενέργεια δεν φτάνει αν εσύ δεν έχεις αποβάλει τα αρνητικά σου συναισθήματα και δεν φροντίζεις να διώχνεις την αρνητική ενέργεια στο τέλος κάθε κουραστικής μέρας.

Πηγή: https://ipop.gr/tips/pos-na-dioxeis-tin-arnitiki-energeia-apo-to-spiti-soy/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ