Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑξίζει να ερωτευτείς μια γυναίκα Κριό

Αξίζει να ερωτευτείς μια γυναίκα Κριό

Γράφει η Μαρία Κοψιδά


Την καταλαβαίνεις. Την καταλαβαίνεις μόνο από το παρουσιαστικό της. Από τον τρόπο που περπατάει, που μιλάει, που απλά στέκεται. Σε εντυπωσιάζει το επιβλητικό της ύφος και το περήφανο βλέμμα της.

Ο λόγος για τη γυναίκα Κριό, που πάντα την καταλαβαίνεις, πάντα την νιώθεις, πάντα τη γνωρίζεις. Γιατί πολύ απλά είναι αληθινή, αυθεντική και ό,τι και αν κάνει δεν μπορεί να σου κρυφτεί.
Εκ πρώτης όψεως είναι μια σοβαρή, αυστηρή, γοητευτική γυναίκα που θα σε κάνει να την παρατηρήσεις. Μέχρι εκεί όμως. Τη γυναίκα Κριό δύσκολα την πλησιάζεις…

Είναι έξυπνη, δυναμική και κυρίως ανεξάρτητη. Θέλει να την αγαπάς και να είσαι εκεί γι’ αυτή, αλλά μη διανοηθεί ότι προσπαθείς να την ελέγξεις ή να της βάλεις όρια γιατί ”θα φύγει νύχτα”.
Όχι, αυτό το κομμάτι δεν το διαπραγματεύεται, ακόμη και αν προσπαθήσει να συμβιβαστεί ή να σου κάνει ”το χατήρι” επειδή είναι πολύ ερωτευμένη αργά ή γρήγορα δε θα αντέξει και θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

Αν και είναι λάτρης της οικογένειας και των παιδιών, η ίδια απεχθάνεται να βλέπει τον εαυτό της με ρόμπα και παντόφλα και όλη μέρα σπίτι. Όσα παιδιά και αν κάνει, όσο και αν αγαπά τον σύζυγο της δεν θα πάψει ποτέ να φροντίζει τον εαυτό της και να αφιερώνει χρόνο σ’ αυτόν. Θέλει πάντα τη δουλειά της, την ανεξαρτησία της και το πορτοφόλι της. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτά.

Είναι εκρηκτική και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα της. Δεν κρατάει όμως πότε κακία ακόμα και σε εκείνους που την πλήγωσαν. Η γυναίκα Κριός έχει μάθει να συγχωρεί και να προχωράει. Θα ξεσπάσει όσο είναι να ξεσπάσει και αργότερα θα τα έχει ξεχάσει όλα. Δε το βάζει κάτω ποτέ.

Λόγω της παρορμητικότητας της και της ανυπομονησίας της, κάνει λάθη τα οποία αναγνωρίζει και μαθαίνει από αυτά. Έχε όμως υπόψιν σου, ότι μια γυναίκα Κριός, ακόμα και αν ξέρει ότι είναι λάθος και ότι θα της στοιχίσει, πάλι θα το κάνει.

Ερωτεύεται πολύ και έντονα, και συνήθως καταπιεστικούς άντρες που δεν της ταιριάζουν. Θα κάνει τα πάντα για να σε κατακτήσει και θα τα καταφέρει, αν όμως δεν βρει αυτό το κάτι που θα τη συναρπάζει σε σένα, βαριέται και φεύγει.. Θέλει μυστήριο, θέλει να σε θαυμάζει, θέλει να μην σε έχει σίγουρο. Όμως επίσης θέλει να την αγαπάς, να τη σέβεσαι και να έχεις μάτια μόνο για εκείνη. Είναι κτητική και πολύ ζηλιάρα, όμως ο εγωισμός και η περηφάνια της δεν τα αφήνουν να φανούν. Και ίσως είναι αυτό που θα σε γοητεύσει πολύ.

Με άλλα λόγια η γυναίκα Κριός, αν μπει στη ζωή σου θα σε κάνει να μην την ξεχάσεις ποτέ.
Θα σου δημιουργήσει πάθος και ερωτισμό που όμοιο του δε θα βρεις πουθενά αλλού.

Μάταια θα προσπαθήσεις να αντισταθείς. Αν σε έχει βάλει στο μάτι δε γλυτώνεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να υποκύψεις.

Πίστεψε με, αξίζει να ερωτευτείς μια γυναίκα Κριό.

Πηγή: http://loveletters.gr/%CE%91%CE%BE%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B1-%CE%9A%CF%81%CE%B9%CF%8C/?fbclid=IwAR1sf-S2bzS5cZ-RJTBVAFv8z2bH78AvIMWYrhrgWOeP8VzLXgPTZSYmfOE

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ