Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟι Γαλλίδες σας δίνουν τις καλύτερες συμβουλές για λαμπερά μαλλιά

Οι Γαλλίδες σας δίνουν τις καλύτερες συμβουλές για λαμπερά μαλλιά

Τα λαμπερά μαλλιά είναι όνειρο ζωής για τις περισσότερες από εμάς. Φυσικά κάθε τόσο ζητάμε τη συμβουλή του hairstylist ενώ έχουμε χρησιμοποιήσει όλα τα προϊόντα περιποίησης και styling που υπόσχονται τέλεια λάμψη.

Παρ’ όλα αυτά δεν μπορούμε να πούμε ότι τα έχουμε καταφέρει. Τουλάχιστον οι περισσότερες.


Ειδικά αν βάφουμε τα μαλλιά μας χρόνια γίνεται ακόμα πιο δύσκολο αφού οι χημικές επεξεργασίες τα ξηραίνουν και τα κάνουν θαμπά.

Οι Γαλλίδες λοιπόν είναι και πάλι εδώ για να μας αποκαλύψουν τα μυστικά τους για έξτρα λαμπερά μαλλιά. Όλα ξεκινούν από το scalp. Αν αυτό βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τότε όλα μπορούμε να τα πετύχουμε. Πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες του. Στη Γαλλία μάλιστα τα μεγαλύτερα brands με προϊόντα περιποίησης μαλλιών όπως για παράδειγμα το Rene Furtener κάνουν διάγνωση ώστε να προτείνουν την κατάλληλη, για κάθε περίπτωση, φόρμουλα.

Παράλληλα οι ειδικοί μας συμβουλεύουν να επιλέγουμε με προσοχή το σαμπουάν ενώ παράλληλα προτείνει να ξεκινήσουμε με ένα ειδικό λάδι για τα μαλλιά που θα χαρίσει πλούσια ενυδάτωση τόσο στο scalp όσο και στην τρίχα. Συνεχίζουμε με το σαμπουάν που πρέπει να έχουμε επιλέξει με προσοχή αλλά και την καθοδήγηση του προσωπικού μας hairstyslist αφού είναι εκείνος που ξέρει τα μαλλιά μας καλύτερα από οποιοδήποτε άλλον. Δεν ξεχνάμε ποτέ το κοντίσιονερ ή τη μάσκα ανελλιπώς σε κάθε λούσιμο.

Μπορεί να σας φανεί λιγάκι υπερβολικό αλλά το λούσιμο πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον μισή ώρα αφού το απαλό μασάζ με τα σωστά πάντα προϊόντα κάνει πολύ καλό στην τρίχα και είναι ο μοναδικός τρόπος τα μαλλιά μας να αποκτήσουν λάμψη η οποία στην ουσία έχει να κάνει με την υγεία και μόνο.

Πρέπει λοιπόν από εδώ και στο εξής το λούσιμο να είναι ένα είδος ιεροτελεστίας και όχι αγγαρείας αν θέλετε να έχετε τέλεια μαλλιά όπως οι Γαλλίδες.

Πηγή: https://www.citypatras.gr/style/oi-gallides-sas-dinoyn-tis-kalyteres-symvoyles-lampera-mallia/?fbclid=IwAR2RJ_t9_7BeqJ8duQ-qttrQMi7YL9-9UnNqZ6v3viTOd8qH8vRTXfd6y1U

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ