Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταεύκολος τρόπος για να καθαρίσετε λεκέδες λαδιού από τα μάτια της κουζίνας

εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε λεκέδες λαδιού από τα μάτια της κουζίνας

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε μετά το μαγείρεμα είναι οι λεκέδες που μένουν στα μάτια της κουζίνας. Ένας από τους δύσκολους λεκέδες αναμφισβήτητα είναι τα λάδια. Λεκέδες που δεν θα φύγουν όσο σκληρά κι αν τρίψετε με ένα καθαριστικό για όλες τις χρήσεις. Υπάρχει ένας πολύ καλύτερος τρόπος καθαρισμού και πιθανότατα έχετε όλα όσα χρειάζεστε. Θα σας παρουσιάσω έναν εύκολο τρόπο για να καθαρίσετε λεκέδες λαδιού από τα μάτια της κουζίνας!


Υλικά:

Λαστιχένια γάντια
Ζεστό νερό με σαπούνι (με υγρό πιάτων)
Ένα wettex
Ένα σφουγγάρι
μαγειρική σόδα
χαρτοπετσέτες

Διαδικασία

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να μουλιάσετε το wettex σε ζεστό σαπουνόνερο. Ρίξτε λίγη μαγειρική σόδα στους λεκέδες λαδιού στα μάτια της κουζίνας σας. Στη συνέχεια, τοποθετήστε την υγρή, σαπουνάδα πιάτων στους λεκέδες που θέλετε να καθαρίσετε. Οι περισσότεροι λεκέδες λαδιού είναι ξηροί και αυτό το βήμα θα τους υγράνει και θα τους κάνει πιο εύκολο να αφαιρεθούν. Αφήστε την πετσέτα να καθίσει για πέντε έως 30 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος αλλά και το πόσο ξεραμένοι είναι οι λεκέδες που θέλετε να απαλλαγείτε. Στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να σκουπίσετε τους λεκέδες από λάδι.

Στη συνέχεια, πάρτε το σφουγγάρι και χρησιμοποιήστε το για να σκουπίσετε ή να τρίψετε ολόκληρη την κουζίνα και στη συνέχεια να τελειώσετε χρησιμοποιώντας χαρτοπετσέτες για να στεγνώσετε σωστά τα μάτια της κουζίνας. Δύο ή τρεις χαρτοπετσέτες αρκούν για αυτό. Και αυτό είναι όλο, χάρη σε μερικά απλά αντικείμενα θα κάνετε την κουζίνα σας να λάμπει. Πραγματικά μπορεί να είναι τόσο εύκολο!

Πηγή: https://tospitakimou.gr/simboules-gia-to-spiti/symvoyles-kathariotitas/katharismos-lekedes-ladioy-apo-matia-koyzinas/?fbclid=IwAR3xmrEd5beAPlCYKsUKaVb6il0Ggu0OsN0cjPOm_UWfEV_rOr6K54D-E8o

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ