Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχικήxtesini8 γρήγορα σνακ που ρίχνουν την χοληστερίνη

8 γρήγορα σνακ που ρίχνουν την χοληστερίνη

Αν θέλετε να μειώσετε τα επίπεδα χοληστερόλης σας, ίσως θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη διατροφή σας. Εδώ είναι οκτώ γρήγορα σνακ που μπορούν να σας βοηθήσουν να «ρίξετε» τα επίπεδα χοληστερόλης σας:


1. Ξηροί καρποί: Τα αμύγδαλα, τα καρύδια και τα φιστίκια είναι όλα υπέροχες επιλογές. Μόνο μια χούφτα από αυτές τις μονάδες παραγωγής ενέργειας που μειώνουν τη χοληστερόλη μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των επιπέδων της LDL (κακής) χοληστερόλης.

2. Πλιγούρι βρώμης: Αυτό το δημητριακό ολόκληρο είναι γεμάτο με διαλυτές φυτικές ίνες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης σας.

3. Αβοκάντο: Τα αβοκάντο είναι πλούσια σε μονοακόρεστα λιπαρά, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των επιπέδων της LDL χοληστερόλης σας.

4. Μαύρη σοκολάτα: Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η μαύρη σοκολάτα μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να μειώσετε τα επίπεδα χοληστερόλης σας. Απλά φροντίστε να επιλέξετε μια μάρκα που περιέχει τουλάχιστον 70% κακάο.

5. Λιπαρά ψάρια: Ο σολομός, ο τόνος και το σκουμπρί είναι υπέροχες επιλογές. Αυτά τα ψάρια είναι πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των επιπέδων της LDL χοληστερόλης σας.

6. Σκόρδο: Αυτό το πικάντικο βότανο μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων της LDL χοληστερόλης σας.

7. Φασόλια: Τα μαύρα φασόλια, τα φασόλια και οι φακές είναι όλες εξαιρετικές επιλογές. Αυτές οι μονάδες παραγωγής ενέργειας που μειώνουν τη χοληστερόλη είναι γεμάτες με διαλυτές φυτικές ίνες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των επιπέδων της LDL χοληστερόλης σας.

8. Πράσινο τσάι: Αυτό το υγιεινό ρόφημα είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των επιπέδων της LDL χοληστερόλης σας.

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ