Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήxtesiniΒότανα για Αποτοξίνωση

Βότανα για Αποτοξίνωση

Τα φυτικά φάρμακα έχουν μια αύξηση της δημοτικότητας τους. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση βοτάνων για αποτοξίνωση. Πολλοί άνθρωποι συμπαθούν την ιδέα της χρήσης βοτάνων ως φυσικά προϊόντα επειδή έχουν ελάχιστες παρενέργειες. Τα βότανα στην πραγματικότητα έχουν πολλές θεραπευτικές ικανότητες. Η παρακάτω λίστα παρουσιαάζει μερικά δυτικά βότανα που χρησιμοποιούνται συνήθως για αποτοξίνωση και πως λειτουργούν.


Πικραλίδα – Αυτό είναι ένα βότανο που είναι καλό για ολόκληρο το σώμα, ειδικά το ανοσοποιητικό σύστημα. Λειτουργεί για την εξάλειψη των τοξινών από τα κύτταρα του σώματος. Βοηθάει επίσης τη χολή και τη βοηθά να δουλεύει. Προκαλεί την ενίσχυση των λευκών αιμοσφαιρίων ενισχύοντας έτσι το ανοσοποιητικό σύστημα.

Γλυκόριζα – Αυτό το βότανο έχει ιδιότητες που λειτουργούν σαν αντιοξειδωτικό, καταπολεμούν τους ιούς και βοηθούν το σώμα να παράγει αντισώματα.

Cascara Sagrada – Αυτό το βότανο λειτουργεί σαν καθαρτικό. Βοηθά τα έντερα να δουλέψουν.

Μαύρη Καρυδιά Γάστρα – Αυτό το βότανο λειτουργεί επίσης στα έντερα. Δρα κατά των παρασίτων και τα απομακρύνει από τα έντερα. Βοηθά επίσης στην απομάκρυνση του λιπαρού υλικού και των τοξινών.

Το σκόρδο είναι το κλασικό φάρμακο κουζίνας-φαρμακείου και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες ως αντισηπτικό. Αποτοξινώνει το έντερο και βοηθά το έντερο να λειτουργεί σωστά. Λειτουργεί σαν καθαρτικό και να κάνει τα έντερα να δουλεύουν τακτικά.

Goldenseal – αυτό το βότανο είναι γνωστό για τη δύναμη καθαρισμού. Μπορεί να απαλλάξει το σώμα από τις τοξίνες.

Ψύλλιο – Αυτό το βότανο επίσης για να βοηθάει στην λειτουργία του εντέρου.

Εδώ είναι μερικά κινέζικα βότανα που χρησιμοποιούνται για αποτοξίνωση:

Lian Qiao Lian Qiao είναι το λουλούδι φορσύθια. Έχει καθαριστική δράση και βοηθά στον καθαρισμό της θερμότητας και των τοξινών.

Ju Hua Αλλιώς γνωστό ως χρυσάνθεμο. Αυτό είναι ένα πικάντικο βότανο που δεν πρέπει να είναι υπερβολικά ψημένο, αλλιώς θα χάσει την ισχύ του. Έχει καθαριστικές ιδιότητες.

Pu Gong Ying Pu Gong Ying είναι το φυτό πικραλίδα. Είναι τα μέρη του φυτού πάνω από τη ρίζα που χρησιμοποιούνται ως φάρμακο. Είναι αποτελεσματικό ως βότανο αποτοξίνωσης.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το κύριο σημείο αποτοξίνωσης είναι η απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα, συνήθως μέσω των εντέρων. Η χρήση βοτάνων είναι πιο ήπια στο σύστημά σας από άλλες μεθόδους και έχετε επιπλέον οφέλη από τα θρεπτικά συστατικά που παρέχουν τα βότανα.

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ