Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑν έμπλεξες με κάποιο απ' αυτά τα ζώδια... καλή τύχη! Αυτά είναι...

Αν έμπλεξες με κάποιο απ’ αυτά τα ζώδια… καλή τύχη! Αυτά είναι τα ζώδια που δεν

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ανοιχτό βιβλίο και εκφράζουν έντονα τα συναισθήματά τους, θετικά ή αρνητικά. Απ’ την άλλη, υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν τον χρόνο τους και δεν ανοίγονται τόσο εύκολα. Ζώδια και συναισθήματα: Ποια δυσκολεύονται να εκφραστούν ελεύθερα;


Το να εκφράζεις τα συναισθήματά σου, δεν είναι πάντα εύκολα αλλά είναι υγιές! Υπάρχουν, όμως, μεριά ζώδια που πραγματικά δυσκολεύονται να μιλήσουν για αυτά, δεν μιλούν για ό,τι αγαπούν ή για ότι φοβούνται πολύ. Και κυρίως δεν μιλούν για τα πράγματα που τους ενοχλούν.

Ζώδια και συναισθήματα: Ποια είναι τα πιο κλειστά;

Καρκίνος

 

Δεν μας προκαλεί έκπληξη που ο Καρκίνος βρίσκεται πρώτος σε αυτή τη λίστα. Τα βιώνουν όλα έντονα αλλά τα κρατάνε μέσα τους και δεν θέλουν να τα μοιράζονται.

Φοβούνται ότι αν δηλώσουν το πώς νιώθουν, θα είναι περισσότερο ευάλωτοι, θα αποκαλύψουν τον πραγματικό τους εσωτερικό κόσμο ή ότι κάποιος μπορεί να τους κοροϊδέψει.

Είναι πολύ ευαίσθητοι και φοβούνται την απόρριψη και γι΄αυτό δεν θα εκφράσουν ποτέ αυτό που νιώθουν. Για να το κάνουν σημαίνει πως έχεις κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη τους και μπορούν να μιλήσουν σε σένα για τα πάντα. Και μάλιστα, όταν το κάνουν ανακουφίζονται.

Σκορπιός

Είναι γνωστό πως οι Σκορπιοί είναι μυστηριώδεις. Ασχολούνται ιδιαίτερα με τα συναισθήματά τους αλλά δεν φοβούνται πως κάποιος θα τους κρίνει ή θα τους χλευάσει για αυτά.

Θεωρούν απλώς, πως οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστούν την αλήθεια τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συχνά επιλέγουν να διατηρούν τα συναισθήματά τους για τον εαυτό τους και να μην τα μοιράζονται. Είναι έντονοι, κρατούν μυστικά και προτιμούν να παρακολουθούν τα συναισθήματα των άλλων και όχι να μιλούν για τα δικά τους.

Όταν καταπιέζεις τα συναισθήματά σου, κάνεις κακό στην υγεία σου!

Υδροχόος

Στην επιφάνεια είναι ανοιχτοί κι έχουν μια υγιή σχέση με τα συναισθήματά τους.

Ωστόσο, η ωριμότητά τους και ο αυτοέλεγχος τους τους κάνει να μη βλέπουν καμία αξία στις συζητήσεις σχετικά με τα συναισθήματα. Τις θεωρούν μάλιστα, ενοχλητικές.

Δεν είναι απρόσωποι και ψυχροί όπως μπορεί να δείχνουν, απλά δεν τους αρέσουν ιδιαίτερα οι πιο δραματικές καταστάσεις. Προτιμούν να παραμένουν cool και ήρεμοι ενώ οι άλλοι προσπαθούν να μαντέψουν τι έχουν στο μυαλό τους και πώς νιώθουν.

 

 

Tags : Horoscopesζώδια

ipop team 19 September 2020

Πηγή: https://ipop.gr/astrology/ayta-einai-ta-zodia-poy-den-quot-anoigontai-quot-synaisthimatika/?fbclid=IwAR3C9gOXI9VPhH1mo530KxDxxg92X6swDWnSPoHn3lSCTOTwGBPMR1ciyA4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ