Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΕπικαιρότητα7 συμβουλές που θα κάνουν το καθάρισμα της κουζίνας σας παιχνίδι!

7 συμβουλές που θα κάνουν το καθάρισμα της κουζίνας σας παιχνίδι!

Ας είμαστε ειλικρινείς, η κουζίνα πάντα λερώνει. Δεν είναι μυστικό.

Αφού συνεχώς μαγειρεύουμε, καθόμαστε με τους φίλους μας, την οικογένεια μας ή κυνηγάμε τα παιδιά μας. Η κουζίνα είναι το κέντρο των περισσότερων σπιτιών και αυτό σημαίνει ότι δεν μένει καθαρή για πολύ…


Μην ανησυχείτε όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι η κουζίνα σας είναι καταδικασμένη να είναι συνεχώς ακατάστατη. Πρέπει απλά να υιοθετήσετε μια ρουτίνα για να την καθαρίζετε και να συμμαζεύετε το χαμό συχνά.

Στο παρακάτω βίντεο, το Clean My Space μας δείχνει μια καθημερινή ρουτίνα καθαρισμού της κουζίνας που σίγουρα θα λατρέψετε!

Η μέθοδος αυτή χρειάζεται μόνο 10 λεπτά από τη μέρα σας και διατηρεί την κουζίνα σας καθαρή. Δείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

1. Αδειάστε το πλυντήριο πιάτων. Θα πρέπει να είναι γεμάτο με τα χτεσινά πιάτα και να το αδειάσετε για να βάλετε τα λερωμένα πιάτα και ποτήρια της καινούριας ημέρας.

2. Καθαρίστε τον πάγκο και το τραπέζι μετά το πρωινό. Καθαρίστε τον νεροχύτη και βάλτε τα βρόμικα πιάτα στο πλυντήριο.

3. Όταν όλοι γυρίσουν σπίτι από δουλειά και σχολείο, βεβαιωθείτε ότι έχετε πετάξει όλα τα σκουπίδια και ότι όλοι οι κάδοι είναι άδειοι.

4. Μετά το δείπνο, γεμίστε το πλυντήριο και βάλτε το σε λειτουργία κατά τη διάρκεια της νύχτας.

5. Καθαρίστε τους πάγκους μετά το δείπνο και βολέψτε τυχόν συσκευές ή πράγματα που βγάλατε από τα ντουλάπια.

6. Βγάλτε τα σκουπίδια έξω.

7. Τέλος, βολέψτε τις πετσέτες της κουζίνας, βγάλτε καινούριες χαρτοπετσέτες ή σκουπίστε το πάτωμα για να μαζέψετε τυχόν σκουπίδια.

Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα αυτά κάθε μέρα, αλλά λίγο λίγο θα διατηρείτε την κουζίνα σας καθαρή!

Πηγή: https://www.citypatras.gr/psychagogia/mustreads/7-symvoyles-poy-tha-kanoyn-to-katharisma-tis-koyzinas-sas-paichnidi/?fbclid=IwAR3UxG46yOpJpA9WabTHKhiusxq9A6gP6EdXiDBH-Yxh_jQB31y4cppaVr0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ