Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα7 Συμπτώσεις που μας συμβαίνουν κάθε μέρα και δεν τους δίνουμε προσοχή!

7 Συμπτώσεις που μας συμβαίνουν κάθε μέρα και δεν τους δίνουμε προσοχή!

Έχετε παρατηρήσει ποτέ να συμβαίνουν παράξενες συμπτώσεις γύρω σας, που μοιάζουν αφύσικες;


Έχετε ποτέ σκεφτεί γιατί αυτές να συμβαίνουν μόνο όταν δεν είστε απασχολημένοι ή όταν δεν κάνετε κάτι άλλο που αποσπά την προσοχή σας; Συμπτώσεις και συγχρονισμοί συμβαίνουν παντού και συχνά στην καθημερινή σας ζωή. Είτε τις προσέχετε είτε όχι αποτελούν μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς σας.

Τέτοιου είδους συμπτώσεις είναι ένας τρόπος για να εισπράττουμε και να αδράττουμε τις ευκαιρίες και τους ανθρώπους, από τους οποίους μπορεί να έχουμε κατά λάθος αποστασιοποιηθεί ή απλώς τους έχουμε παραμελήσεις επειδή ήμασταν πολύ απασχολημένοι.

Είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύστε την ουσία των στιγμών αυτών, πριν συνεχίσετε την πολυάσχολη ημέρα σας. Πάντα, μέσω των συμπτώσεων, μπορούν να υπάρξουν νέες ευκαιρίες για σας, μόνο και μόνο από την τεράστια δυναμική του νοήματός τους, που αν το συλλάβετε θα σας ωφελήσει.

Οι συμπτώσεις εμφανίζονται σε σας είτε μέσω αριθμών που επαναλαμβάνονται συνεχώς μπροστά σας, είτε ως ένα όνομα που ακούτε συχνά από διαφορετικούς ανθρώπους, είτε μέσω επαναλαμβανόμενων γεγονότων που είναι σχεδόν απίθανο να συμβαίνουν σε τέτοια συχνότητα. Όλα αυτά γίνονται χάρη στη συγχρονικότητα. Είναι κάποια μορφή ειδοποίησης, ένα σημάδι, που το σύμπαν προσπαθεί να μας πει για να είμαστε σε εγρήγορση ή να πληροφορηθούμε κάτι.

Για παράδειγμα, αν κάποιος βλέπει αρκετά συχνά τρακαρισμένα αυτοκίνητα, θα είναι πολύ πιο προσεκτικός όταν περνάει απέναντι στον δρόμο και όταν οδηγεί το αυτοκίνητό του.

Πάρτε κάθε σύμπτωση που σας συμβαίνει. Να θυμάστε ότι κάθε στιγμή η ζωή προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας σε διάφορα σχήματα και μορφές, ώστε να σας περάσει κάποιο μήνυμα. Να έχετε την καρδιά και το μυαλό σας ανοικτό για να αφήνετε αυτά τα μηνύματα του σύμπαντος να φτάνουν σε σας.

Εδώ παραθέτουμε τις 7 πιο συμβολικές συμπτώσεις που σίγουρα έχουν συμβεί κάποια στιγμή και σε σας. Γράψτε μας στα σχόλια και δικές σας ξεχωριστές εμπειρίες, που θα έχουν σίγουρα ενδιαφέρον.

1) Βλέπετε συνεχώς να επαναλαμβάνονται αριθμοί όπως 1111, 222 ή 333 !

Τέτοιες συμπτώσεις είναι οι πιο κοινές και συμβαίνουν συνήθως όταν κοιτάμε το ρολόι. Είναι ένα σημάδι που λαμβάνουμε από το σύμπαν. Μερικοί πιστεύουν ότι είναι μηνύματα που δέχονται από το πνεύμα που τους προστατεύει ή από τον φύλακα άγγελό τους, ώστε να γνωρίζουν ότι οδηγούνται προς τη σωστή κατεύθυνση ή τους παρέχουν καθοδήγηση.

2) Όταν σκέφτεστε έντονα κάποιον, τότε σας καλεί στο τηλέφωνο ή σας στέλνει SMS ή τον Βλέπετε Μπροστά σας στο Δρόμο !

Πρόκειται για μια εξαιρετικά κοινή συγχρονικότητα που οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι απλώς μια τυχαία σύμπτωση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα άτομα που σκεφτόμαστε, επίσης, από την πλευρά τους σκέφτονται αυτοί εμάς, δηλαδή αυτό που συμβαίνει είναι να συναντιόνται με κάποιο αόρατο τρόπο οι σκέψεις των δύο πριν τη φυσική τους συνάντηση. Αυτό συμβαίνει λόγω της ενεργητικής σύνδεσης που έχουμε με όλα τα πράγματα γύρω μας. Μπορούμε κυριολεκτικά να αξιοποιήσει τις σκέψεις και τις προθέσεις των άλλων ανθρώπων, ανεξάρτητα από την απόσταση. Το μυαλό των ανθρώπων και των άλλων έμβιων όντων στο σύμπαν συγκλίνει σε ένα, στην ίδια ολότητα!

3) Σιγοτραγουδάτε Κάποιο Τραγούδι Και Ξαφνικά Αμέσως Μετά Το Ακούτε Να Παίζει Στο Ραδιόφωνο !

Αρχίζετε να τραγουδάτε κάποιο κομμάτι στο μυαλό σας και στη συνέχεια το ακούτε να παίζει στο ραδιόφωνο ή στην καφετέρια που πίνετε τον καφέ σας; Όλοι το έχουμε βιώσει αυτό, πολλές φορές. Θα ήταν αφελές να πιστεύουμε ότι είναι μόνο ένα τυχαίο γεγονός, που συνέβη, την στιγμή εκείνη, αποκλειστικά σε μας. Όταν είστε συντονισμένοι στη στιγμή, οι ψυχικές ικανότητές σας αυξάνονται.

Τα μυαλά μας έχουν προ-γνωστικές ικανότητες, πράγμα που σημαίνει ότι μερικές φορές ανταποκρίνονται σε ερεθίσματα πριν αυτά τα ερεθίσματα εμφανιστούν. Φανταστείτε τι μπορεί να σας πει η προηγούμενη φράση για τη φύση του χρόνου!

4) Λαμβάνετε απαντήσεις σε ερωτήσεις και προβληματισμούς που έχετε πριν τους διατυπώσετε και τους κάνετε γνωστούς στους άλλους

Ίσως να θέλετε να μάθετε ποιο θα πρέπει να είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα σας ή έχετε ανάγκη από κάποια συμβουλή για μια σημαντική εργασία που κάνετε. Ίσως περιμένετε κάποιο σημάδι για την πορεία της σχέσης σας. Χωρίς να ψάχνετε συνειδητά απαντήσεις στα θέματα που σας απασχολούν, γεγονότα που σας συμβαίνουν συμπτωματικά και συγχρονισμένα μπορούν να σας δώσουν τις απαντήσεις που χρειάζεστε με τους πιο απροσδόκητους τρόπους, βγάζοντας σας πολλές φορές από το αδιέξοδο.

5) Απροσδόκητα Τέλειος Συγχρονισμός !

Μερικές φορές, ενώ υπάρχει κίνηση στον δρόμο, εσείς συνεχώς πέφτετε σε πράσινα φανάρια και φτάνετε πιο γρήγορα στον προορισμό σας, άλλες φορές είστε στο κατάλληλο σημείο ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Όταν ο συγχρονισμός σας είναι καλός και συμπλέετε με τη ροή του σύμπαντος, να είστε σίγουροι πως χειρίζεστε τον εαυτό σας με έναν τρόπο που θα σας φέρνει κοντά σε ανάλογες επιτυχείς συγχρονικότητες. Όταν συνεργάζεστε με το σύμπαν, τότε αυτό αρχίζει να δουλεύει για εσάς σαν αντάλλαγμα.

6) Σας Κάνουν Δώρο Κάτι Που Θέλατε, Ακόμα κι αν δεν Είχατε Πει σε Κανέναν Ότι το Θέλατε !

Ίσως υπάρχει ένα βιβλίο που θέλατε να διαβάσετε ή ένα νέο gadget που είχατε βάλει στο μάτι, αλλά δεν έχετε πει ποτέ σε κανέναν γι ‘αυτό. Είναι στη λίστα με όσα σχεδιάζετε να αγοράσετε. Ξαφνικά, ο σύντροφός σας, κάποιος συγγενής ή ένας φίλος σας το προσφέρει απλά για να σας το κάνει δώρο από το πουθενά. «Γεια σου, είδα αυτό και κατάλαβα αμέσως ότι θα ήταν κάτι που θα το έβρισκες ενδιαφέρον».

7) Τυχαία Συναντάτε Κάποιον που Σας Βοηθάει να Λύσετε Ένα Μεγάλο Πρόβλημα Ή Σας Βγάζει απ Μια Δυσκολία !

Αυτοί που χρειάζεστε σε κάποια φάση της ζωής σας συγχρονίζονται την κατάλληλη στιγμή και στο κατάλληλο μέρος για να σας βοηθήσουν. Κάποιος που μπορεί να συναντήσατε τυχαία στο δρόμο μπορεί να είναι ακριβώς το πρόσωπο που είναι σε θέση να σας λύσει το πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί.

Για να συμβαίνουν περισσότερες τέτοιες συγχρονικότητες και ωφέλιμες συμπτώσεις, θα πρέπει να γίνεστε ένα με το σύμπαν. Μην είστε παθητικοί περιμένοντας το σύμπαν να δράσει μόνο του.

Προσπαθήστε να συντονίζεστε με τη συχνότητα όσων επιθυμείτε και βεβαιωθείτε πως η καρδιά, το μυαλό και το πνεύμα σας είναι ευθυγραμμισμένα με τα αποτελέσματα που ψάχνετε. Το σύμπαν θα σας καθοδηγήσει ώστε να πετύχετε.

Πηγή: https://www.citypatras.gr/psychagogia/mustreads/7-symptoseis-poy-mas-symvainoyn-mera-toys-dinoyme-prosochi/?fbclid=IwAR1Zoxt8_GfTSnQl6Xnf-crjFLO0-6r7ZKhL9agO2o14B80Mzsh5nvW0ymc

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ