Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
Αρχικήxtesini10 γρήγορα σημάδια που δείχνουν πως σας φλερτάρει

10 γρήγορα σημάδια που δείχνουν πως σας φλερτάρει

Οι άντρες είναι πολύ κακοί στο φλερτ. Είτε δεν το κάνουν αρκετά είτε το κάνουν πάρα πολύ και τους φαίνεται χυδαίο. Αν αναρωτιέστε αν ένας άντρας σας φλερτάρει, υπάρχουν μερικά ενδεικτικά σημάδια που πρέπει να προσέξετε. Εδώ είναι 10 σίγουρα σημάδια ότι σε φλερτάρει:


1. Κάνει οπτική επαφή

Αυτό είναι ίσως το πιο εμφανές σημάδι ότι ένας άντρας σε φλερτάρει. Εάν έχει συνεχώς οπτική επαφή μαζί σας, είναι μια αρκετά καλή ένδειξη ότι ενδιαφέρεται.

2. Σου χαμογελάει

Ένας άντρας που σε φλερτάρει θα σου χαμογελάει συχνά. Αυτός είναι ένας τρόπος να σας ενημερώσει ότι ενδιαφέρεται και είναι επίσης ένας τρόπος να σας κάνει να νιώσετε άνετα και χαλαρά.

3. Σε αγγίζει

Ένα άλλο σίγουρο σημάδι ότι ένας άντρας σας φλερτάρει είναι αν σας αγγίζει συνεχώς. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από ένα απαλό πινέλο του χεριού σας μέχρι μια πιο εμφανή αγκαλιά.

4. Γέρνει κοντά

Όταν ένας άντρας σε φλερτάρει, συχνά θα κλίνει κοντά σου. Αυτός είναι ένας τρόπος να τραβήξετε την προσοχή σας και είναι επίσης ένας τρόπος να σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί.

5. Σας κάνει κομπλιμέντα

Ένας άντρας που σε φλερτάρει θα σου κάνει συχνά κομπλιμέντα. Μπορεί να σου πει ότι φαίνεσαι ωραία ή μπορεί να πει κάτι για την προσωπικότητά σου.

6. Σε πειράζει

Το πολύ φλερτ γίνεται με πειράγματα. Αν ένας άντρας σας πειράζει συνεχώς με καλοπροαίρετο τρόπο, είναι σημάδι ότι ενδιαφέρεται.

7. Σου μιλάει περισσότερο από άλλους

Αν ένας άντρας σε φλερτάρει, συχνά θα σου μιλάει περισσότερο από ό,τι σε άλλους ανθρώπους. Αυτός είναι ένας τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή σας και είναι επίσης ένας τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι θα συμπεριλαμβάνεστε πάντα στη συζήτηση.

8. Σου κάνει προσωπικές ερωτήσεις

Ένας άντρας που σε φλερτάρει θα σου κάνει συχνά προσωπικές ερωτήσεις. Μπορεί να ρωτήσει για την οικογένειά σας ή τη δουλειά σας. Αυτός είναι ένας τρόπος να σε γνωρίσει καλύτερα και είναι επίσης ένας τρόπος να δείξεις ότι ενδιαφέρεται για σένα.

9. Γελάει με τα αστεία σου

Ακόμα κι αν δεν είστε τόσο αστείοι, ένας τύπος που σας φλερτάρει συχνά θα γελάσει με τα αστεία σας. Αυτός είναι ένας τρόπος να δείξεις ότι ενδιαφέρεται και είναι επίσης ένας τρόπος να σε κάνει να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου.

10. Σου δίνει την πλήρη προσοχή του

Όταν ένας άντρας σας φλερτάρει, συχνά θα σας δίνει την πλήρη προσοχή του. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα κοιτάζει γύρω από το δωμάτιο ή δεν θα μιλάει με άλλα άτομα. Θα είναι επικεντρωμένος αποκλειστικά σε εσάς και θα φροντίζει να συμμετέχετε πάντα στη συζήτηση.

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ