Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα30 υπέροχες προτάσεις για να διακοσμήσετε τον κήπο σας με κάκτους

30 υπέροχες προτάσεις για να διακοσμήσετε τον κήπο σας με κάκτους

Θέλετε να φτιάξετε έναν όμορφο κήπο αλλά δεν έχετε πολύ χρόνο για τη φροντίδα του; Τότε η λύση είναι μία: οι κάκτοι. Οι κάκτοι είναι ανθεκτικά φυτά και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Θα σας παρουσιάσουμε 30 προτάσεις για να διακοσμήσετε τον κήπο σας με κάκτους!


πώς να φυτεύσουμε τους κάκτους στον κήπο

Το πρώτο βήμα για την φύτευση ενός κήπου με κάκτους είναι φυσικά να εξερευνήσετε τον κήπο σας για να βρείτε το ιδανικό μέρος. Το ιδανικό μέρος για έναν κήπο με κάκτους είναι σε λόφο ή στην κορυφή του λόφου, καθώς επιτρέπει την εύκολη αποστράγγιση του νερού. Εάν ο κήπος σας είναι επίπεδος, δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε ένα λοφάκι.

Όταν αποφασίζετε ότι θέλετε στον κήπο σας κάκτους, τότε πρέπει να αποφασίσετε τι μέγεθος και τι σχήμα θέλετε να έχουν οι κάκτοι. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και γίνετε δημιουργικοί! μπορείτε να σχηματίσετε έναν κύκλο, ένα τετράγωνο, ένα ορθογώνιο, ένα ημικύκλιο, ένα τρίγωνο, ό, τι θέλετε τέλος πάντων. 

Όταν τελειώσετε το σκάψιμο, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τον κήπο σας. Θα πρέπει να πάρετε πέτρες ή βότσαλα προκειμένου να τις τοποθετήσετε ανάμεσα στους κάκτους. Πλέον είστε έτοιμοι για να φυτεύσετε τους κάκτους. Μπορείτε να τους φυτεύσετε με κάποιο μοτίβο ή τυχαία.

Καλή σας επιτυχία!

Πηγή: https://tospitakimou.gr/diakosmisi-spitiou/diakosmisi-kipou/30-idees-diakosmhshs-khpoy-me-kaktoys/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ