Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤροφές που θα διώξουν τις καούρες

Τροφές που θα διώξουν τις καούρες

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υποφέρεις από συνεχείς καούρες. Η διάθεση σου έχει πέσει και νιώθεις συνεχώς το στομάχι σου βαρύ.



Πρέπει, λοιπόν, να πάρεις δραστικά μέτρα και να το κάνεις άμεσα. Έτσι, βρήκαμε για εσένα τροφές που θα σε βοηθήσουν να διώξεις τις καούρες και θα σε κάνουν να νιώσεις ανάλαφρος-η, όπως παλιότερα.

Ποιες τροφές θα σε βοηθήσουν με τις καούρες;

  1. Βρώμη: Είναι ιδανική τροφή για να χορτάσεις χωρίς να επιβαρύνεις το στομάχι σου. Έχει καταπραϋντικές ιδιότητες που θα σε ηρεμήσουν από τους πόνους και θα βοηθήσουν το στομάχι σου να μην πρήζεται.
  2. Πιπερόριζα: Την αγαπάμε για την ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση της και εδώ και αρκετούς αιώνες χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση παθήσεων του γαστρεντερικού. Μπορείς να τη συμπεριλάβεις στο φαγητό σου σε μικρή ποσότητα ή ακόμα και σε φυσικούς χυμούς ή smoothies.
  3. Πεπόνι: Το γνωστό και αγαπημένο φρούτο έχει ph 6,1 έτσι συγκαταλέγεται στις τροφές που είναι ειδικές για όσους πάσχουν από καούρες και από ευαισθησίες στο στομάχι.
  4. Φινόκιο: Το συγκεκριμένο λαχανικό έχει πολύ ελαφριά σύνθεση και μπορεί να συνοδέψει τα γεύματα σου χωρίς να βαρύνει το στομάχι σου. Αντιθέτως, θα σε βοηθήσει να αποφύγεις το φούσκωμα και θα ρυθμίσει επίσης και τον μεταβολισμό σου.
  5. Μαϊντανός: Αυτό το αρωματικό βότανο εκτός από άρωμα στα φαγητά καταπολεμά τον στομαχόπονο και βοηθά στη δυσπεψία όσους το έχουν ανάγκη.

Πηγή: https://ipop.gr/themata/frontizw/trofes-poy-tha-diwksoyn-tis-kaoyres/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ