Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤρία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνεις!

Τρία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνεις!

Διαλέξαμε τρία τεστ προσωπικότητας τα οποία καλύπτουν τρείς  διαφορετικούς τομείς στη ζωή σου! Αν έχεις μία σχέση και δεν είσαι σίγουρη αν είσαι ερωτευμένη ή αν έχει ξεθυμάνει ο έρωτας που ένιωθες στην αρχή της σχέσης. Αν δε γνωρίζεις πόσο ανεπτυγμένη είναι η συναισθηματική σου νοημοσύνη και θα ήθελες να είσαι σε θέση να αναγνωρίζεις τα συναισθήματα που σε καταβάλουν, όπως ακόμα αν πιστεύεις ότι δίνεις τη σημασία που απαιτείται στην καθημερινή σου ζωή και δεν είσαι απρόσεκτη σε όσα συμβαίνουν γύρω σου με αυτά τα κουίζ δε θα έχεις πια αμφιβολία!


Είσαι πραγματικά ερωτευμένη;

Είτε υπάρχει μία καινούρια σχέση στη ζωή σου είτε είσαι καιρό μέσα σε αυτή, μπορεί να υπάρξουν στιγμές που θα αναρωτήθηκες αν είσαι ερωτευμένη.


Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στις ανθρώπινες σχέσεις και είναι κάτι που όλοι αξίζουμε να ζήσουμε. Το Πανεπιστήμιο του Maryland έφτιαξε το παρακάτω τεστ προσωπικότητας που θα σε βοηθήσει να δεις τι αισθάνεσαι με τη σχέση που έχεις στη ζωή σου!

Απάντησε τις 20 ερωτήσεις που θα βρεις στον παρακάτω σύνδεσμο και μάθε αν είσαι σε όντως σε μία ρομαντική σχέση:

Πάτα εδώ και κάνε το τεστ!

Πόσο παρατηρητική είσαι στην καθημερινότητά σου;

Στην καθημερινή μας ζωή είναι πολλά τα ερεθίσματα που λαμβάνουμε και υπάρχουν στιγμές που δε δίνουμε την απαραίτητη προσοχή. Για παράδειγμα όταν συστήνεσαι με κάποιον που δε γνωρίζεις θυμάσαι το όνομα του ή πρέπει να στο υπενθυμίσει; Αναγνωρίζεις τα συναισθήματα που έχουν οι γύρω σου αν δε σου δείξουν τα συναισθήματα τους με λέξεις ή με πράξεις; Αν θέλεις να ξέρεις πόση βαρύτητα δίνεις τελικά σε αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και αν είσαι παρατηρητική κάνε το παρακάτω τεστ:

Πάτα εδώ και κάνε το τεστ!

Έχεις ανεπτυγμένη τη συναισθηματική σου νοημοσύνη;

Το τρίτο τεστ προσωπικότητας ανακαλύπτει ότι η συναισθηματική νοημοσύνη είναι πολύ σημαντική τόσο για σένα όσο και για όσους έχεις γύρω σου. Είσαι ικανή να αναγνωρίσεις τα αισθήματα που σε κατακλύζουν; Καταλαβαίνεις τα συναισθήματα των ανθρώπων που σε περιβάλουν από τις κινήσεις τους ή τις γκριμάτσες που παίρνουν;

Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να το μάθεις κάνοντας το τεστ προσωπικότητας που έφτιαξε το Πανεπιστήμιο της California στον παρακάτω σύνδεσμο:

Πάτα εδώ και κάνε το τεστ!

Ελπίζουμε τα τρία τεστ προσωπικότητας να σε βοήθησαν να ανακαλύψεις περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου και ακόμα και αν οι απαντήσεις δεν ήταν αυτές που ήθελες, να θυμάσαι πως τα πάντα μπορείς να τα αλλάξεις αν έχεις τη θέληση!

Πηγή: https://ipop.gr/test/tria-test-prosopikotitas-poy-axizei-na-kaneis/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ