Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤο κόλπο για να διατηρήσεις ζωντανά τα λουλούδια στο βάζο για περισσότερο...

Το κόλπο για να διατηρήσεις ζωντανά τα λουλούδια στο βάζο για περισσότερο καιρό!

Το κόλπο για να διατηρήσεις ζωντανά τα λουλούδια στο βάζο για περισσότερο καιρό είναι πολύ πιο απλό απ’ ότι φαντάζεσαι και θα σου στοιχίσει στην κυριολεξία μόλις 1 λεπτό!
Μια ανθοδέσμη είναι αρκετή για να μας φτιάξει αμέσως τη διάθεση, αλλά και να διακοσμήσει το δωμάτιο του σπιτιού, που θα επιλέξουμε να την τοποθετήσουμε. Δυστυχώς, όμως, οι ανθοδέσμες δεν μπορούν να παραμείνουν ζωντανές για πάντα, κάποτε μαραίνονται κι αυτές.


Παρόλα αυτά, υπάρχει ένας τρόπος για να δώσουμε στα λουλούδια μια μικρή παράταση ζωής. Ποιος είναι αυτός; Το κόλπο για να διατηρήσεις τα λουλούδια στο βάζο για περισσότερο καιρό ζωντανά, θα σου κοστίσει στην κυριολεξία μόλις ένα λεπτό.
Συνήθως στο πορτοφόλι μας μαζεύουμε τα μονόλεπτα και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε (πέραν του ότι μας ενοχλούν αφάνταστα). Ε, λοιπόν βρήκαμε επιτέλους μια χρήση και γι΄αυτά.

Το κέρμα του 1 λεπτού είναι κατασκευασμένο από χαλκό, το οποίο σύμφωνα με ειδικούς μπορεί να διατηρήσει μια ανθοδέσμη φρέσκια για περισσότερο καιρό και να εμποδίσει την ανάπτυξη βακτηρίων που συχνά την κάνει να μαραίνετε πιο γρήγορα.

Για να διατηρήσεις τα λουλούδια ζωντανά στο βάζο για περισσότερες μέρες, θα πρέπει να αλλάζεις συχνά το νερό στο βάζο με καθαρό και δροσερό. Αφού, έχεις αλλάξει το νερό, μπορείς να ρίξεις μέσα στο βάζο και το κέρμα του 1 λεπτού. Τόσο απλά και γρήγορα!

Πηγή: https://ipop.gr/tips/to-kolpo-gia-na-diatiriseis-zontana-ta-loyloydia-sto-vazo-gia-perissotero-kairo/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ