Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτην αληθινή αγάπη, δεν χωράνε ημίμετρα και ανασφάλειες

Στην αληθινή αγάπη, δεν χωράνε ημίμετρα και ανασφάλειες

Γράφει ο Σπύρος Σταθάτος


Σήμερα θα σου μιλήσω για αγάπη, όπως δεν σου έχει μιλήσει κανείς, όχι γιατί πρέπει, αλλά γιατί έτσι θέλω. Θα σου μιλήσω, όπως μιλάει ένας άντρας που αγαπά αληθινά και όχι ένας υποκριτής που απλά θέλει να περάσει καλά και μετά να πάει στην επόμενη γυναίκα, με συνοπτικές διαδικασίες, αφήνοντας σε στα αναπάντητα σου ερωτήματα και βυθίζοντας σε στο σκοτάδι της αμφιβολίας.

Εγώ λοιπόν μωρό μου να ξέρεις ότι σε αγαπώ όπως ακριβώς είσαι (ξανθιά ή μελαχρινή με μπλε ή καφέ ή πράσινα μάτια, με ή χωρίς κυτταρίτιδα). Σε αγαπώ γιατί βγάζεις κάτι πολύ ωραίο σε μένα και επειδή μαζί «τραγουδάμε» στον ίδιο ρυθμό. Στα δικά μου μάτια είσαι η ωραιότερη και εξυπνότερη γυναίκα του κόσμου, είτε είσαι ατημέλητη και αγουροξυπνημένη, είτε είσαι φλογερή και σέξι με το βραδινό σου φόρεμα.

Θα έκανα τα πάντα προκειμένου να είσαι καλά γιατί όταν είσαι εσύ καλά είμαι και εγώ. Θα είμαι δίπλα σου ό,τι και αν συμβεί και κόντρα σε όσες δυσκολίες και εμπόδια εμφανιστούν στην κοινή μας πορεία .
Δεν μπορώ να σε δω ανταγωνιστικά, δεν μπορώ να σε ζηλέψω αλλά αντίθετα σου έχω εμπιστοσύνη. Ξέρω ότι είσαι δική μου γιατί έχεις βρει και εσύ σε εμένα πράγματα που δεν βρήκες σε κανέναν άλλο και γι αυτό το λόγο κουμπώσαμε.

Στην αληθινή αγάπη μωρό μου, δεν υπάρχουν ημίμετρα. Σε θέλω δική μου και σε θέλω απόλυτα. Να ξέρεις, ότι όταν ένας άντρας αγαπά αληθινά, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Δίνει όλο του το είναι γι αυτό που αγαπά και θέλει να το βλέπει πάντα χαρούμενο και ευτυχισμένο.
Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή μωρό μου. Σε αυτή τη ζωή επέλεξα εσένα και είμαι περήφανος για αυτό!

Πηγή: http://loveletters.gr/%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CF%80%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81/?fbclid=IwAR3CmRqEK64wDuw-doxcrBbwGmq53Zy44ZC0oEvgodjEwxnZizuaBBGZJII

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ