Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣημάδια στο πρόσωπο; Η σπιτική μάσκα που χρειάζεσαι

Σημάδια στο πρόσωπο; Η σπιτική μάσκα που χρειάζεσαι

Οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν ένα λείο κι απαλό δέρμα, ειδικά μετά 30. Τα σημάδια στο πρόσωπο αρχίζουν κι εμφανίζονται, ενώ φυσικά και οι πρώτες ρυτίδες ξεπροβάλλουν.


Μπορεί να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να κάνεις για αυτό και ότι είναι κομμάτι της γήρανσης, αλλά αυτό στην πραγματικότητα δεν ισχύει καθόλου. Υπάρχουν μερικές εξαιρετικές φυσικές λύσεις και σου έχουμε μια σήμερα με τη μορφή σπιτικής μάσκας προσώπου!

Αυτή η μάσκα προσώπου θα μπορούσε ακόμη να σε βοηθήσει και να απαλλαγείς από μικρές ουλές που μπορεί να έχεις.

Όσο μεγαλώνεις, το δέρμα σου γίνεται πιο αδύναμο και δεν φαίνεται τόσο φρέσκο και λαμπερό όπως παλιότερα. Επιπλέον, μπορεί να έχεις αποκτήσει μερικά σημάδια, όπως ουλές, πανάδες ή σημάδια από σπυράκια.

Μπορεί στο παρελθόν να είχες χρησιμοποιήσει ειδικές μάσκες και κρέμες γι’ αυτό τον σκοπό με πολλά είδη περίπλοκων συστατικών, αλλά στην πραγματικότητα δεν είχες ιδέα τι ακριβώς έβαζες στο πρόσωπό σου.

Μερικές φορές αυτά τα προϊόντα κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό και αφήνουν το πρόσωπό σου πιο ερεθισμένο απ’ ό,τι πριν.

Ακόμα και οι μάσκες προσώπου που αγοράζεις και περιέχουν φυσικά συστατικά, πολλές φορές περιέχουν κι άλλα πράγματα που μπορεί να μην αναγράφονται ή να μην είναι κατανοητά.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να απογοητεύεσαι γιατί είναι πραγματικά πολύ εύκολο να φτιάξεις τη δική σου, σπιτική μάσκα για τα σημάδια στο πρόσωπο, με υλικά που έχεις ήδη στην κουζίνα σου!

Η μάσκα για τα σημάδια στο πρόσωπο

Τα συστατικά:

  • 2 μέρη λάδι καρύδας
  • 1 μέρος μαγειρική σόδα

Πώς θα φτιάξεις τη μάσκα;

  1. Ανακατεύουμε το λάδι καρύδας με τη μαγειρική σόδα σ’ ένα μικρό μπολ και στη συνέχεια απλώνουμε το μείγμα στο πρόσωπό μας.
  2. Χρησιμοποιούμε κυκλικές κινήσεις όσο απλώνουμε τη μάσκα στο πρόσωπο.
  3. Αφήνουμε τη μάσκα πάνω στο δέρμα μας για περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια το ξεπλένουμε καλά με ζεστό νερό.
  4. Αμέσως μετά ξεπλένουμε το πρόσωπο ξανά με κρύο νερό αυτή τη φορά.

Χρησιμοποίησε αυτήν τη μάσκα προσώπου κάθε μέρα και πιθανότατα θα δεις σημαντική βελτίωση στο δέρμα σου μετά από τρεις ημέρες ήδη! Το δέρμα σου θα είναι πιο φρέσκο, καθαρότερο και πιο υγιές και λόγω του βαθύ καθαρισμού των πόρων, θα το νιώθεις και πιο απαλό. Επιπλέον, η ερυθρότητα, τα σημάδια και οι κηλίδες θα αρχίσουν να εξαφανίζονται σταδιακά.

Πηγή: https://ipop.gr/omorfia/simadia-sto-prosopo-i-spitiki-maska-poy-chreiazesai/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ