Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠώς να τηγανίζετε τις πατάτες για να μην είναι “καρκινογόνες”

Πώς να τηγανίζετε τις πατάτες για να μην είναι “καρκινογόνες”

Πρόσφατα η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) συνέστησε να μην καταναλώνονται παρατηγανισμένες και ξεροψημένες τηγανητές πατάτες, καθώς είναι πιθανότερο να έχουν υψηλότερα επίπεδα του επικίνδυνου χημικού συστατικού ακρυλαμιδίου, που συνδέεται με την εμφάνιση καρκίνου. Με την ευκαιρία δείτε ποιο είναι το μυστικό για πατάτες φούρνου σαν τηγανιτές, χωρίς περιττά λάδια που γίνονται πιο τραγανές και πεντανόστιμες!


Πηγή-Συνέχεια άρθρου: https://www.athensmagazine.gr/article/geysi-syntages/465946-pws-na-thganizete-tis-patates-gia-na-mhn-einai-ldquo-karkinogones-rdquo

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ