Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠως να μαζέψεις εύκολα τις τρίχες του κατοικιδίου σου από τις μοκέτες...

Πως να μαζέψεις εύκολα τις τρίχες του κατοικιδίου σου από τις μοκέτες και χαλιά

Πολλοί από εμάς, έχουμε κατοικίδιο στο σπίτι. Πολλοί όμως συνάνθρωποί μας αποθαρρύνονται και δεν παίρνουν κι αυτοί ένα, γιατί δεν μπορούν να βλέπουν τόσες τρίχες στα χαλιά και τις μοκέτες.


trixes-katoikidio

Είναι όντως αλήθεια, ότι πολλοί σκύλοι αλλά και γάτες, “μαδάνε” αρκετά, γεμίζοντας τρίχες όλο το σπίτι και ειδικά τα χαλιά και τις μοκέτες. Επιπλέον οι τρίχες αυτές συνήθως φυλακίζονται μέσα σε αυτά και όσο και να σκουπίζουμε δεν βγαίνουν με τίποτα.

Μία λύση είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα ρολλό με αυτοκόλλητη ταινία. Να όμως που έρχεται η στιγμή που η ταινία γεμίζει τρίχες και θέλει συνεχώς άλλαγμα. Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο για την αφαίρεση των τριχών.

Η λύση:

Ένα “ταυ/ ταφ” με το οποίο καθαρίζουμε τα τζάμια. Η λαστιχένια οριζόντια επιφάνειά του, θα τραβήξει όλες τις τρίχες που έχουν εγκλωβιστεί στο χαλί ή στη μοκέτα. Καθαρίστε το και επαναλάβετε …!

Καλή επιτυχία!

Πηγη: pinterest

Πηγή: https://tospitakimou.gr/simboules-gia-to-spiti/symvoyles-kathariotitas/afairesi-trixwn-katoikidiou-moketes-xalia/?fbclid=IwAR3QxwKvHiSnL7t5gGSkFHAc4TVv6p7ocqnUeEYL20mrv4Zxs5e4F_q7hlY

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ