Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠως να καθαρίσω το σιφόνι του μπάνιου από οσμές και υγρασία

Πως να καθαρίσω το σιφόνι του μπάνιου από οσμές και υγρασία

Έχετε καθαρίσει ποτέ το σιφόνι του μπάνιου σας; Είναι απαραίτητο λοιπόν νοικοκυρές μου διότι εκεί καταλήγουν όλα τα νερά της μπανιέρας και του νιπτήρα σας. Ακόμη χειρότερα αν έχετε και το πλυντήριο των ρούχων μέσα στο μπάνιο σας. Παρακάτω θα σας δείξουμε όχι μόνο πως θα το καθαρίσετε αλλά και πως θα μυρίζει υπέροχα, γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε η μυρωδιά της μούχλας κυριαρχεί σε αυτό το σημείο. Είναι μια εύκολη διαδικασία που θα χρειαστούμε λίγα υλικά και μόνο λίγα λεπτά.


Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι: μαγειρική σόδα και μια παλιά οδοντόβουρτσα. Επιπλέον για ευχάριστη μυρωδιά λίγη σκόνη πλυντηρίου και ένα κουπάκι μαλακτικό. Σας βάζω παρακάτω το βίντεο με την διαδικασία το οποίο θα σας βοηθήσει πολύ.

Είναι εκπληκτικό το αποτέλεσμα, δοκιμάστε το. Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε το σιφόνι σας 2-3 φορές τον χρόνο. Καλή επιτυχία νοικοκυρές μου.

Πηγή: https://tospitakimou.gr/simboules-gia-to-spiti/symvoyles-kathariotitas/pws-na-katharisw-sifoni-mpaniou-apo-osmes-ugrasia/?fbclid=IwAR2eZOzIXBVwMPvksl0LkcXPNNPyNj2gt3aZBrxRAwa6plKbTWS4J_x94po

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ