Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟ τρόπος που κάνεις το χέρι σου γροθιά… έχει σημασία για την...

Ο τρόπος που κάνεις το χέρι σου γροθιά… έχει σημασία για την προσωπικότητά σου!

Είχες σκεφτεί ποτέ πως ο τρόπος που κάνεις γροθιά το χέρι σου, αποκαλύπτει στοιχεία της προσωπικότητάς σου; Κι όμως! Εσύ με ποιον από τους παρακάτω τρόπους το κάνεις;


Μπορεί να κάνεις το χέρι σου γροθιά όταν έχεις νεύρα ή όταν είσαι πολύ αγχωμένος. Το κάνεις σχεδόν αυθόρμητα και ποτέ δεν συνειδητοποιείς τον τρόπο που τοποθετείς τα δάχτυλά σου.

Κι, όμως, ο τρόπος που κάνεις γροθιά το χέρι σου αποκαλύπτει στοιχεία για την προσωπικότητά σου. Αρκεί να ξέρεις να τον μεταφράσεις.

Ο τρόπος που κάνεις γροθιά και τι μαρτυρά

#1

Αν προστατεύεις τον αντίχειρα μέσα στη γροθιά σου, αυτό σημαίνει πως είσαι ένας άνθρωπος χαριτωμένος, με χιούμορ και ελκύεις -χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια- τους άλλους.

Έχεις μια συμπεριφορά zen και κανείς δεν μπορεί να σε εκνευρίσει εύκολα! Στεναχωριέσαι για τα όσα μπορεί να βιώνει κάποιος άλλος αλλά μην αφήνεις τα προβλήματα των άλλων να σε ρίχνουν.

Αγαπάς την ομορφιά και την τέχνη και ψάχνεις μια αρμονία σε όλα τα πράγματα!

#2

Αν κάνεις τη γροθιά σου κατά αυτόν τον τρόπο, τότε σημαίνει πως είσαι ένας πολύ δημιουργικός άνθρωπος. Έχεις υψηλή αυτοεκτίμηση αλλά φοβάσαι και την αποτυχία.

Οι άνθρωποι σε αγαπούν και ειδικά όταν παίρνεις τα ρίσκα σου, ανησυχούν πολύ για σένα.

Είσαι αρκετά εξωστρεφής ως άνθρωπος και οι άνθρωποι σε αγαπούν για την ειλικρίνειά σου και την ευφυΐα σου.

#3

Αν κάνεις γροθιά με τον τρίτο τρόπο σφίγγοντας πρώτα τη γροθιά και στη συνέχεια τοποθετώντας τον αντίχειρα από πάνω, τότε είσαι ένας άνθρωπος ευγενικός που διαρκώς θέλει να δίνει.

Δυστυχώς, μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που να εκμεταλλεύονται τη γενναιοδωρία σου και να θέλουν να σε εκμεταλλευτούν. Όταν κάποιος το χρησιμοποιεί για να πετύχει τους δικούς του σκοπούς, απλώς μάθε από την εμπειρία και προχώρα.

Αγαπάς να μαθαίνεις νέα πράγματα και να εξερευνείς νέα μέρη!

Πηγή: https://ipop.gr/test/o-tropos-poy-kaneis-to-cheri-soy-grothia-echei-simasia-gia-tin-prosopikotita-soy/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ