Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟι κακές συνήθειες των ζωδίων που πρέπει να κοπούν!

Οι κακές συνήθειες των ζωδίων που πρέπει να κοπούν!

Όλοι έχουμε κακές συνήθειες κι αυτό πρέπει να το παραδεχτούμε. Είναι εκείνα τα στοιχεία του χαρακτήρα μας που όσο κι αν προσπαθούμε δύσκολα αποβάλλουμε.

Κι επειδή πιστεύουμε και λίγο στα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου, το κάθε ένα ξεχωριστά έχει το δικό του κακό “χούι”.


Το 2018 είναι εδώ, εσύ έχεις κάνει ήδη τη λίστα με τα do και dont’s κι εμείς σου παρουσιάζουμε τη μια και μοναδική κακή συνήθεια που πρέπει να «κόψεις» μαχαίρι!

Κριός- Να έχεις υπομονή

Ναι η ανυπομονησία σου είναι ένα απ’ τα χαρακτηριστικά σου. Αυτό μπορεί να είναι απ’ τον delivery που έχει αργήσει και τον έχεις πάρει 10 τηλέφωνα μέχρι τον έρωτα της ζωής που αργεί να έρθει. ΥΠΟΜΟΝΗ αγαπητέ Κριέ και όλα θα γίνουν.

Ταύρος- Διασκέδασε επιτέλους

Είσαι κοινωνικός αλλά είσαι και σπιτόγατος. Πώς τα καταφέρνεις; Βγες απ’ το σπίτι σου, γνώρισε καινούργιους ανθρώπους, διασκέδασε, ζήσε. Αυτή τη χρονιά πες λιγότερα «όχι» σε εξόδους και περισσότερα «ναι» στην παρέα, στα χαμόγελα και στα ποτά!

Δίδυμος- Γίνε πιο αποφασιστικός

Μπορείς να είσαι τόσο αναποφάσιστος που ορισμένες φορές δεν αντέχεις ούτε εσύ τον εαυτό σου! Είσαι αναποφάσιστος σχετικά με το τι θα φας, τι θα φορέσεις και αν πρέπει να στείλεις εκείνο το μήνυμα ή όχι.
Πάρε μια απόφαση και πίστεψέ με λίγη σημασία έχει αν φορέσεις το γκρι παντελόνι ή το μαύρο. Αρχικά, επέλεξε την πρώτη επιλογή που σου έρχεται στο μυαλό μέχρι αυτό να σου γίνει συνήθεια!

Καρκίνος -Ηρέμησε

Μπορεί να διαβάζεις τους ανθρώπους πολύ καλά και να έχεις ανεπτυγμένο το ένστικτό σου. Αυτό, όμως, σημαίνει ότι λες στους ανθρώπους αυτό που θέλουν να ακούσουν! Χρησιμοποίησε αυτές τις δυνάμεις σου για καλό…Ξέρεις εσύ πως!

Λέων- Δεν είσαι ο βασιλιάς

Oups! Έπρεπε κάποια στιγμή να το μάθεις. Δεν είσαι ο μοναδικός σε αυτόν τον κόσμο. Μπορεί να τραβάς πάντα τα βλέμματα και να κερδίζεις τις εντυπώσεις αλλά χαλάρωσε. Αυτή τη χρονιά προσπάθησε να κάνεις λιγότερο focus στον εαυτό σου και ξεκίνα κάτι εθελοντικό. Πίστεψέ με θα κάνει την καρδιά σου ακόμα μεγαλύτερη!

Παρθένος – Σταμάτα να αποφεύγεις τους ανθρώπους

Μπορεί να αποφεύγεις να λες ένα “γεια” στον δρόμο ή γενικά να είσαι λιγότερο ευγενικός. Κρατάς τις αποστάσεις σου αλλά ξεκίνα να κάνεις την αλλαγή. Μίλα περισσότερο με τους άλλους, μίλα για τον εαυτό σου, μίλα. ΟΚ;

Ζυγός – Σταμάτα τις εμμονές

“Τρως” μερικά σκαλώματα αγαπητέ Ζυγέ. Με ανθρώπους και πράγματα και μετά σου είναι πιο δύσκολο να προχωρήσεις στη ζωή σου. Απελευθέρωσε λίγο χώρο απ’ το κεφάλι σου και μόνο σε καλό θα σου βγει.

Σκορπιός – Μη ζηλεύεις

Το πάθος και η “φωτιά” που κρύβεις μέσα σου είναι οι δυνάμεις σου. Αλλά! Πάντα υπάρχει ένα αλλά. Σταμάτα να ζηλεύεις, να συγκρίνεις τον εαυτό σου και να απελπίζεσαι.

Τοξότης -Κράτα το για τον εαυτό σου

Έχεις την τάση να τα μοιράζεσαι όλα με όλους. Αυτό πολλές φορές είναι καλό και θετικό αλλά μπορείς μερικά πράγματα να τα κρατάς για σένα. Πριν πεις κάτι σκέψου: Αξίζει να το πω; Ενδιαφέρει τον άλλον; Είναι η καλύτερη στιγμή να το πω; Αν η απάντηση είναι αρνητική, τότε μην το πεις!

Αιγόκερως -Να είσαι θετικός

Μπορεί να περνάς τις περισσότερες ώρες σκεπτόμενος όλα τα αρνητικά που μπορεί να σου συμβούν, αλλά σταμάτα. Αυτή τη χρονιά σκέψου περισσότερο θετικά και τα θετικά θα έρθουν σε σένα. Χρειάζεται λίγη πρακτική εξάσκηση αλλά πιστεύουμε σε σένα!

Υδροχόος -Σταμάτα να αποφεύγεις τα συναισθήματά σου

Είσαι έξυπνος αλλά και αφηρημένος. Δεν εκφράζεις τα συναισθήματά σου και αυτό πολλές φορές σε “πνίγει”.
Έχεις συναισθήματα και πρέπει να τα εκφράζεις που και που. Ξεκίνα!

Ιχθύς- Σταμάτα να φοβάσαι

Είσαι απ’ τους πιο φοβητσιάρηδες του ζωδιακού. Σταμάτα να φοβάσαι, να ανησυχείς για το κάθε τι. Έχε πίστη στον εαυτό σου και στους άλλους όταν παίρνεις μια απόφαση. Είσαι πιο δυνατός απ’ όσο νομίζεις και ήρθε η ώρα να το αποδείξεις!

Tags : ζώδια

Πηγή: https://ipop.gr/zodia/kakes-synithies-ton-zodion-pou-prepi-na-kopoun/?fbclid=IwAR27-pgFxeJmdfc6JFSnc4ExvsZ7-ZK9XjCz0iax0-9kG7oPex2ADE7Em2A

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ