Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΜούχλα στο μπάνιο: Πώς να Καθαρίσετε τη Μούχλα στο Στεγανωτικό Υλικό της...

Μούχλα στο μπάνιο: Πώς να Καθαρίσετε τη Μούχλα στο Στεγανωτικό Υλικό της Καμπίνας Ντους

Μούχλα στο μπάνιο: Οι μαύροι λεκέδες στο στεγανωτικό υλικό της καμπίνας ντους συχνά οφείλονται στην ανάπτυξη μούχλας. Ορισμένοι τύποι μούχλας είναι τοξικοί και μπορεί να είναι επικίνδυνοι για την υγεία σας. Διατίθενται χημικά προϊόντα για την αφαίρεση μούχλας και άλλων μαύρων λεκέδων αλλά μπορείτε να τους καθαρίσετε με υλικα από το σπίτι και χωρίς έκθεση σε επιβλαβείς χημικές ουσίες. Μούχλα στο Μπάνιο – Η μόνη έξυπνη συμβουλή ειναι αυτή


Πώς να Καθαρίσετε τη Μούχλα στο Στεγανωτικό Υλικό της Καμπίνας Ντους

Φτιάξτε μια πάστα από ίσα μέρη χυμό λεμονιού και αλάτι σε ένα μπολ. Βουτήξτε μια παλιά οδοντόβουρτσα στο μείγμα και τρίψτε τους μαύρους λεκέδες στο στεγανωτικό υλικό της καμπίνας ντους. Αφήστε την πάστα για 15 λεπτά για να σκοτώσει τη μούχλα και να χαλαρώσει τους μαύρους λεκέδες.

Βρέξτε την οδοντόβουρτσα και τρίψτε ξανά τους μαύρους λεκέδες. Ξεπλύνετε με δροσερό νερό.

Καθαρίστε τυχόν εναπομείναντες μαύρους λεκέδες με λευκό ξύδι. Ρίξτε το σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και ψεκάστε απευθείας στους λεκέδες. Αφήστε το ξύδι μέχρι να στεγνώσει τελείως.

Βρέξτε ένα καθαρό πανί με νερό και σκουπίστε τα τελευταία ίχνη μαύρων λεκέδων. Ξεπλύνετε το πανί, εάν χρειάζεται και συνεχίστε να σκουπίζετε μέχρι να φύγουν τελείως.

Στεγνώστε το στεγανωτικό υλικό με ένα καθαρό, στεγνό πανί.

Πηγή: https://toftiaxa.gr/2022/01/pos-na-katharisete-ti-mouxla-sto-steganotiko-yliko-tis-kampinas-ntous.html?fbclid=IwAR0maQliP5oJ3bhws3qdUIa9uR7nNwmgtP7RYwv6M6KLjTI9ciqu2t1h_Pc

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ