Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΜην απομακρύνεις τους ανθρώπους που πραγματικά σε αγαπάνε..

Μην απομακρύνεις τους ανθρώπους που πραγματικά σε αγαπάνε..

Γράφει η Μαρία Αρφαρά


Κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος, όλοι κάνουμε λάθη.
Και το μεγαλύτερο μας λάθος είναι όταν απομακρυνόμαστε από ανθρώπους που μας αγαπούν πραγματικά και  μας  νοιάζονται.
Μπορεί να μην το πράττουμε εσκεμμένα. Οι άνθρωποι όμως αυτοί,  έχετε αναρωτηθεί ως πότε θα συνεχίσουν να προσπαθούν; Κάποια στιγμή θα κουραστούν και τότε θα χάσουμε τον πιο πολύτιμό μας φίλο.
Είναι εκείνος που στη δυστυχία μας, βρίσκεται εκεί να μας στηρίξει, να μας προσφέρει το χέρι του με όλα τα αποθέματα αγάπης που έχει στην ψυχή του για εμάς.
Είναι εκείνος που όταν απομακρυνόμαστε, ακούει την κραυγή που αφήνει η σιωπή μας  και μας αναζητά. 
Είναι εκείνος που στη χαρά και την  επιτυχία  μας στέκεται  μπροστά μας και μας καμαρώνει με ένα βλέμμα που δηλώνει πόσο περήφανος είναι για εμάς.
Η φιλία δοκιμάζεσαι στη χαρά. Στη δυστυχία πολλοί θα μας σταθούν από λύπηση και μόνο.  Η χαρά και κυρίως η  επιτυχία διαλύει φιλίες.
Άνθρωπος που  βρίσκεται εκεί στη λύπη και κυρίως στη χαρά  σας, σας αγαπά πραγματικά. Μην τον χάσετε από τη ζωή σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τον νοιάζεστε και να τον αγαπάτε.  Δεν θέλει τίποτα άλλο.
Πράττει με ανιδιοτέλεια. Και οι άνθρωποι που πράττουν με ανιδιοτέλεια είναι σπάνια άνθη  που χρειάζομαι συνεχής φροντίδα για να συνεχίζουν να  προσφέρουν απλόχερα την ομορφιά της ψυχής τους και να πλημμυρίζουν τη ζωή σας με φως. 

Πηγή: http://loveletters.gr/%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8D%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80/?fbclid=IwAR1iFs-VAyn-n71ux1nBrl91I9IFRuLIZCNBQ4zojBO_7CGHF-z90uqutKQ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ