Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚαρκίνος μαστού: Τα τρόφιμα που τριπλασιάζουν τον κίνδυνο επανεμφάνισης του

Καρκίνος μαστού: Τα τρόφιμα που τριπλασιάζουν τον κίνδυνο επανεμφάνισης του

Φρέσκο και επεξεργασμένο κρέας, τυρί, αυγά, τρόφιμα με ζάχαρη, αναψυκτικά και σιτηρά είναι τρόφιμα που παράγουν οξέα. Για τους επιβιώσαντες καρκίνου, όμως, που έχουν μειωμένη ικανότητα επεξεργασίας τέτοιων τροφών που παράγουν θειικό, φωσφορικό ή οργανικό οξύ, μπορεί να αυξηθεί ο κίνδυνος θνησιμότητας στο τριπλάσιο, ειδικά εάν στο παρελθόν ήταν καπνιστές, υποστηρίζει νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Clinical Medicine.


Πηγή-Συνέχεια άρθρου: https://www.protothema.gr/zoi/article/1026028/karkinos-mastou-ta-trofima-pou-triplasiazoun-ton-kinduno-epanemfanisis-tou/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ