Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΙδανικές ιδέες για πρωινό που σε βοηθούν στο αδυνάτισμα

Ιδανικές ιδέες για πρωινό που σε βοηθούν στο αδυνάτισμα

Μόλις ξύπνησες και θες να πάρεις το πρωινό σου! Το πρωινό είναι η βάση της ημέρας και πρέπει να είναι και σε ποσότητα και σε ποιότητα πολύ καλό. Βέβαια κάνεις διατροφή και δεν θες να φας πολύ, θες να χάσεις βάρος για να κρατήσεις την σιλουέτα σου. Σου έχουμε τη λύση, οι ιδανικές ιδέες πρωινού γεύματος για αδυνάτισμα! 


Παρακάτω θα δεις τα προϊόντα που θα πρέπει να βάλει στο πρωινό σου γεύμα, που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος!

Ιδανικές ιδέες πρωινού γεύματος για αδυνάτισμα

Βρώμη

Η βρώμη είναι από τις πιο υγιεινές τροφές που μπορείτε να βάλετε στο πρωινό σας. Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, γεγονός την καθιστά άπεπτη τροφή. Δηλαδή είναι μια τροφή που ο οργανισμός σου δύσκολα μπορεί να χωνέψει. Αυτό συμβαίνει γιατί η βρώμη απορροφά τα υγρά του οργανισμού μας, με αποτέλεσμα να νιώθουμε χορτάτοι και να μην πεινάμε σε άμεσο χρονικό διάστημα.

Αυγό

Παρεξηγημένο γεύμα, αλλά είναι ό,τι καλύτερο για αδυνάτισμα. Το αυγό όσο μικρό είναι σε μέγεθος, τόσο καλό κάνει στον οργανισμό μας. Ακόμα και στις παραλλαγές τους το αυγό αποτελεί ένα ιδανικό πρωινό γεύμα, εάν θέλουμε να αδυνατίσουμε. Μην φοβηθείς την ομελέτα ή το τηγανητό αυγό. Φάε αλλά με μέτρο, όχι κάθε μέρα! Ένταξε στο εβδομαδιαίο σου πρωινό το αυγό 2 με 3 φορές και δεν θα χάσεις.

Μούρα

Είναι ένα γεύμα γεμάτο αντιοξειδωτικά! Έχουν πάρα πολλές φυτικές ίνες και έχουν πολύ λίγες θερμίδες. Μπορούν να συνδυαστούν με γιαούρτι, να μπουν σε μια υγιεινή φρουτοσαλάτα, αλλά μπορεί να αποτελέσουν και το σνακ κάποιου γεύματος εντός της ημέρας.

Πράσινο τσάι

Από τα καλύτερα ροφήματα για αδυνάτισμα! Αντικαθιστά επάξια το νερό, σε περίπτωση που θες να πιεις κάτι, εκτός νερού. Ειδικότερα το πρωί, ως ένας ιμιτασιόν καφές, το πράσινο τσάι μπορεί να σε ξυπνήσει και να σου δώσει ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας. Σου εξαφανίζει το αίσθημα πείνας, με αποτέλεσμα να μην τσιμπολογάς.

Γιαούρτι

Δεν γινόταν να λείπει από τη λίστα με τις ιδανικές ιδέες πρωινού γεύματος για αδυνάτισμα. Είναι φουλ σε πρωτεΐνες, που είναι γνωστό ότι η κατανάλωση πρωτεΐνης βοηθά στο αδυνάτισμα. Το γιαούρτι έχει ελάχιστες θερμίδες και είναι το ιδανικό σνακ, είτε για πρωινό, είτε για πρόγευμα ακόμα και βραδινό.

Πηγή: https://ipop.gr/fitness/idanikes-idees-gia-proino-poy-se-voithoyn-sto-adynatisma/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ