Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΘες να ανανεώσεις εύκολα τον χώρο σου; Το απόλυτο trend του 2022...

Θες να ανανεώσεις εύκολα τον χώρο σου; Το απόλυτο trend του 2022 σε καλεί να επενδύσεις σε βελούδινες κουρτίνες

To 2022 oι βελούδινες κουρτίνες είναι παντού! Είτε τις βλέπουμε από αγαπημένους bloggers στα σπίτια τους είτε στις πιο πρόσφατες συλλογές διακόσμησης σπιτιού, οι βελούδινες κουρτίνες προσθέτουν υφή και στυλ στα σαλόνια μας. Οι βελούδινες κουρτίνες ήρθαν για να συνεχίσουν την μακρά σειρά επίπλων επενδυμένων με το ίδιο υλικό, συμπεριλαμβανομένων καναπέδων, πολυθρόνων , που ήταν δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Δες πώς μπορείς να τις εντάξεις και εσύ στο σαλόνι σου και να το απογειώσεις.


 

Βελούδινες κουρτίνες: Τι να προσέξεις πριν επενδύσεις στο απόλυτο trend του 2022

Εάν σκέφτεσαι να προσθέσεις βελούδινες κουρτίνες στο σπίτι σου, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβεις πρώτα υπόψη. Για αρχή, το βελούδο είναι ένα χοντρό ύφασμα, οπότε μην περιμένεις να λάμπει το δωμάτιο από πρωινό φως. Αυτό τις καθιστά ιδανικές για υπόγειο ή υπνοδωμάτιο, αλλά ίσως όχι για κάποιον χώρο που θέλουμε άπλετο φως όπως το σαλόνι ή η κουζίνα.

 
 
 
 

 

 

Όταν κρεμάμε βελούδινες κουρτίνες, όσο μεγαλύτερες και τολμηρές είναι, τόσο το καλύτερο. Το βελούδο είναι ήδη ένα πολυτελές ύφασμα. Το ντύσιμο ενός δωματίου από την οροφή έως το πάτωμα θα ενισχύσει αυτή την αίσθηση πολυτέλειας. Επιπλέον, η επέκταση του μήκους των κουρτινών ώστε να ταιριάζει με το ύψος του δωματίου θα κάνει τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να επιλέξεις ένα κουρτινόξυλο με αρκετό βάρος για να εξισορροπήσεις τις βαριές κουρτίνες.

 
 

 

Το καθάρισμα των βελούδινων κουρτινών μπορεί επίσης να είναι δύσκολο. Το βελούδο, ειδικά αν είναι πολύ σκούρο, δείχνει εύκολα την σκόνη, γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένος να ξεσκονίζεις συχνά με μια βούρτσα με απαλές τρίχες ή μια βελούδινη βούρτσα. Βουρτσίζουμε πάντα προς την κατεύθυνση της κουρτίνας. Οι μικροί λεκέδες μπορούν να καθαριστούν αμέσως με ταμπονάρισμα με ένα απορροφητικό πανί. Συνεχίστε να ταμπονάρετε με ένα μείγμα ήπιου απορρυπαντικού και ζεστού νερού μέχρι να φύγει ο λεκές και αφήστε να στεγνώσει στον αέρα.

 
 

 

Tags : Design

Αγγελίνα Μάνου 12 March 2022

Πηγή: https://ipop.gr/lifestyle/thes-na-ananeoseis-eykola-ton-choro-soy-t/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ