Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕύκολος τρόπος για να αφαιρέσετε τους επίμονους λεκέδες του καφέ από τις...

Εύκολος τρόπος για να αφαιρέσετε τους επίμονους λεκέδες του καφέ από τις κούπες

Όταν ετοιμαστείτε να ετοιμάσετε το πρωινό σας καφεδάκι, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να δείτε είναι ένας άσχημος λεκές να σας κοιτάζει και να σας χαλάει την όρεξή σας. Ευτυχώς, έχουμε το τέλειο σπιτικό hack για να εξαφανίσετε τη βρωμιά μέσα σε λίγα λεπτά! Πριν το καταλάβετε, η αγαπημένη σας κούπα θα είναι πεντακάθαρη και έτοιμη για να απολαύσετε το καφεδάκι σας. Θα σας παρουσιάσω έναν εύκολο τρόπο για να αφαιρέσετε τους επίμονους λεκέδες του καφέ από τις κούπες!


χυμός λεμονιού
ζεστό νερό
μαγειρική σόδα
υγρό σαπούνι πιάτων
σφουγγάρι

Βήμα 1: Εξασθένιση του λεκέ

Προσθέστε λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού στην κούπα και περιστρέψτε την έτσι ώστε να αγγίξει όλα τα λεκιασμένα σημεία. Στην συνέχεια, ρίξτε ζεστό νερό στην κούπα, φροντίζοντας όλα τα λεκιασμένα μέρη να είναι βυθισμένα. Αφήστε το μείγμα να καθίσει για 15-20 λεπτά.

Βήμα 2: Δημιουργήστε πάστα καθαρισμού

Μόλις εξασθενήσει ο λεκές, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε την πάστα για τρίψιμο. Αρχικά, προσθέστε περίπου μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα. Στην συνέχεια, προσθέστε μερικές σταγόνες υγρό σαπούνι πιάτων. Τελειώστε την πάστα με μερικές σταγόνες νερό – ίσα ίσα για να δημιουργήσετε μια πάστα.

Βήμα 3: τρίψτε

Μόλις δημιουργήσετε την πάστα, χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι για να τρίψετε την πάστα στα λεκιασμένα σημεία και δείτε τους λεκέδες να εξαφανίζονται μπροστά στα μάτια σας!

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ στην αγαπημένη σας κούπα χωρίς λεκέδες.

Πηγή: https://tospitakimou.gr/simboules-gia-to-spiti/afairesi-lekedwn/afairesh-lekedwn-kafe-apo-koypa/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ