Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑυτός είναι ο τρόπος για να μην ιδρώνεις με το τζιν το...

Αυτός είναι ο τρόπος για να μην ιδρώνεις με το τζιν το Καλοκαίρι!

Τζιν το Καλοκαίρι;;; Ναι, μεν αλλά… Γιατί πώς να βάλεις τζιν όταν έξω έχει 40 βαθμούς Κελσίου; Υπάρχει τρόπος.

Εντάξει, η αλήθεια είναι πως συνήθως προτιμάμε υφασμάτινα παντελόνια, φορέματα ή φούστες. Καμία φορά, όμως, στη δουλειά μας δεν μπορούμε να φοράμε ό,τι θέλουμε. Μα τζιν το Καλοκαίρι;;; Γιατί να το κάνει κάποιος αυτό στον εαυτό του;


Το τζιν κολλάει πάνω μας, ιδρώνουμε και γενικά δεν περνάμε και τόσο καλά. Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε;

Πώς να φορέσουμε το τζιν το Καλοκαίρι χωρίς να σκάσουμε;

Βάλε χρώμα!

Ναι, εννοούμε να βάλεις ένα λευκό τζιν αντί για μαύρο. Το λευκό ταιριάζει με όλα και αντανακλά τη θερμότητα αντί να την απορροφά. Το λευκό τζιν «φωνάζει» καλοκαίρι και διακοπές, μπορείς να το συνδυάσεις με ό,τι τοπ θέλεις και τα σανδάλια σου!

Σκισίματα

Τα σκισίματα στα τζιν είναι στη μόδα και είναι ο καλύτερος τρόπος και η ευκαιρία σου να πάρεις λίγο αέρα! Ένα τέτοιο τζιν ίσως να μην μπορείς να το βάλεις στη δουλειά, αλλά για ένα καφεδάκι ποιος θα σε εμποδίσει;;

τζιν το καλοκαίρι

unsplash. Jon TysoN

Ξέχνα το skinny jean

Κι ευτυχώς που δεν είναι in πια. Το skinny jean κολλάει πάνω σου όπως και ο ιδρώτας. Νιώθεις ότι δεν μπορείς να αναπνεύσεις και μεταξύ μας νιώθεις και λίγο βρώμικος. Ευτυχώς τα φαρδιά τζιν, τα mom jeans είναι στη μόδα και το κακό είναι μικρό! Αν είναι και φαρδύ έχει και λίγα σκισίματα έχεις το καλύτερο combo!

Προσοχή στην ποιότητα

τζιν το καλοκαίρι

@brooketestoni

Παίζει και αυτή τον ρόλο της! Όσο περισσότερο ύφασμα, τόσο περισσότερη ζέστη παγιδεύεται. Το denim ζυγίζεται σε ounces με τα περισσότερα να είναι γύρω στα 15 , καλό για τις ψυχρές μέρες, κόλαση για τον καύσωνα.

Τα πιο λεπτά designs με πιο λεπτές κλωστές είναι πιο άνετα το καλοκαίρι. Μπορείς να ψάξεις για styles μικρότερο από 12oz, το οποίο είναι το ιδανικό για το καλοκαίρι!

Αν, λοιπόν, δεν μπορείς να το αποφύγεις τότε προσπάθησε να μειώσεις το «κακό» και να είσαι πιο άνετος!

Πηγή: https://ipop.gr/moda/aytos-einai-o-tropos-gia-na-min-idroneis-me-to-tzin-to-kalokairi/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ