Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΈτσι θα αφαιρέσεις το ημιμόνιμο μανικιούρ μόνη σου!

Έτσι θα αφαιρέσεις το ημιμόνιμο μανικιούρ μόνη σου!

Σε περίπτωση που έχεις κάνει εδώ και καιρό ημιμόνιμο μανικιούρ κι ήρθε η ώρα να το ξεβάψεις και πρέπει να το κάνεις μόνη σου μην αγχωθείς, θα σου πούμε ακριβώς πώς να αφαιρέσεις το ημιμόνιμο. 


Το ημιμόνιο μανικιούρ είναι ιδιαίτερα αγαπητό στις περισσότερες γυναίκες χάρη στη διάρκεια και την αντοχή του. Ωστόσο, είναι λίγο επιβλαβές αν το κάνεις πολύ συχνά, όπως σχεδόν κάθε εβδομάδα.


Σε κάθε περίπτωση, όμως, αν έχεις κάνει ημιμόνιο μανικιούρ και δεν μπορείς να πας σ’ ένα nail bar πρέπει να ξεβάψεις μόνη σου τα νύχια σου αναγκαστικά.

Όμως, πώς να αφαιρέσεις το ημιμόνιμο μανικιούρ από τα νύχια σου χωρίς να τα καταστρέψεις;

Η διαδικασία είναι εύκολη και απλή και λογικά δε θα σου πάρει πάνω από μισή ώρα.

  1. Ξεκίνα να λιμάρεις προσεκτικά την εξωτερική στρώση του μανικιούρ για να φύγει το top coat.
  2. Άπλωσε λίγο λάδι για τα πετσάκια ή λίγη κρέμα για τα χέρια γύρω από το νύχι σου για να προστατεύσεις το δέρμα σου από το ασετόν.
  3. Στη συνέχεια, γέμισε ένα μπολ με καθαρό ασετόν και βούτηξε εκεί μέσα μπάλες από βαμβάκι. Οι μπάλες από βαμβάκι απορροφούν καλύτερα το ασετόν χωρίς να στεγνώνουν πολύ γρήγορα όπως γίνεται με το βαμβάκι.
  4. Αφού βάλεις το βαμβάκι πάνω απ’ τα νύχια σου καλύπτεις με αλουμινόχαρτο. Κάνεις ακριβώς το ίδιο για όλα σου τα δάχτυλα. Τα αφήνεις καλυμμένα με αλουμινόχαρτο για 10 με 15 λεπτά.
  5. Αφαιρείς το αλουμινόχαρτο έπειτα και το βαμβάκι και ξύνεις ελαφρώς προσεκτικά το βερνίκι.
  6. Σε περίπτωση που απομείνουν λίγα υπολείμματα τότε τα αφαιρείς πολύ μαλακά και προσεκτικά. Αν και πάλι δεν αφαιρούνται, τότε πρέπει να τα αφήσεις λίγο περισσότερο στο ασετόν.
  7. Και μετά απ’ όλη αυτή τη διαδικασία ήρθε η ώρα της ενυδάτωσης και της περιποίησης. Έτσι, λοιπόν, πλύνε τα χέρια σου και βάλε λίγο λάδι στα πετσάκια σου και κρέμα χεριών στα χέρια σου κι είσαι έτοιμη!

Πηγή: https://ipop.gr/omorfia/etsi-tha-afaireseis-to-imimonimo-manikioyr-moni-soy/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ