Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤι είναι το Manifestation; Γνώρισε την τεχνική του να προσελκύεις ό,τι επιθυμείς

Τι είναι το Manifestation; Γνώρισε την τεχνική του να προσελκύεις ό,τι επιθυμείς

Πολλές φορές στη ζωή όλα εξαρτώνται απ’ το πόσο πολύ πιστεύεις σε κάτι. Η ισχυρή και θέληση και η πίστη ότι μπορείς να τα καταφέρεις μπορεί να είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά. Άλλωστε, όπως συνηθίζουμε να σου λέμε συχνά, όλα ξεκινούν απ’ τη σκέψη σου. Η θετική ή αρνητική σκέψη σου μπορούν να επηρεάσουν σε άμεσο βαθμό την επίτευξη των στόχων σου. Εάν όλα αυτά σε βρίσκουν σύμφωνη ή τουλάχιστον σε εξιτάρουν ώστε να θες να ανακαλύψεις περισσότερα γι’ αυτό τον τρόπο σκέψης, τότε πρέπει να μάθεις τι είναι το Manifestation!


Όταν αναζητάς μια συμβουλή καριέρας, οι ειδικοί θα σου πουν να βελτιώσεις το βιογραφικό σου, να αναπτύξεις το δίκτυό σου και να αποκτήσεις όσες περισσότερες γνώσεις μπορείς στο αντικείμενό σου. Όμως, όλα αυτά μπορεί να μην σου φέρουν κανένα αποτέλεσμα εάν δεν πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις. Η σκέψη σου από μόνη της μπορεί να κρίνει τον στόχο σου. Το εάν θα τον επηρεάσει θετικά ή αρνητικά, εξαρτάται απ’ το πρόσημο που έχει η ίδια η σκέψη!

Ας το δούμε με ένα απλό παράδειγμα: Ετοιμάζεσαι για εξετάσεις και, ενώ έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα, πιστεύεις μέσα σου ότι δεν μπορείς να επιτύχεις. Αυτή η αρνητική σκέψη μπορεί να υπερισχύει της καλής προετοιμασίας που έχεις κάνει και τελικά να μην τα πας τόσο καλά όσο θα μπορούσες, επειδή πολύ απλά δεν πίστεψες σε σένα.

Με πολύ απλά βήματα μπορείς να καταφέρεις όσα θέλεις και παρακάτω θα σου δείξουμε τον τρόπο!

Τι είναι το Manifestation

Pexels

Ξεκινώντας απ’ τους ορισμούς… Τι είναι το Manifestation;

Πρόκειται για τη μέθοδο μέσα απ’ την οποία μετατρέπεις τις ιδέες και τις επιθυμίες σου σε πραγματικότητα. Στην ίδια λογική με τον νόμο της έλξης, το manifestation πηγάζει απ’ την πεποίθηση ότι το σύμπαν δημιουργεί και σου δίνει αυτό στο οποίο κάνουν focus οι σκέψεις σου.

Το manifestation περιλαμβάνει ενέργειες, συναισθήματα και τεχνικές που βασίζονται στην επιστήμη και την ψυχολογία.

Αυτή η μέθοδος έγινε viral τους τελευταίους μήνες, αφού το σχετικό hashtag στο TikTok απογειώθηκε κι όλο και περισσότεροι άνθρωποι έδειξαν ότι θέλουν όσο τίποτα άλλο να μετατρέψουν στους στόχους τους σε πραγματικά επιτεύγματα.

Το manifestation είναι κάτι παραπάνω από τη δύναμη της θετικής σκέψης.

Η Ilakkiya Maheswaran, mindset coach και ιδρύτρια του Wander Is Calling, λέει: «Το manifestation βοηθά να μετατρέψουμε κάτι θεωρητικό σε πραγματικότητα πιστεύοντας ότι έχουμε τη δύναμη να το κάνουμε. Αλλά μας εξυπηρετεί μόνο αν το συνδυάσουμε με δουλειά».

Πώς θα το κάνεις πράξη;

  • Διευκρίνισε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις και τι είναι σημαντικό για σένα.
  • Μόλις μάθεις τον στόχο σου, να είσαι σαφής και πολύ συγκεκριμένη. Για παράδειγμα, το να θέλεις μια σχέση είναι πολύ γενικό. Θέλεις κάτι πιο συγκεκριμένο, όπως «θέλω έναν σύντροφο ζωής που να με σέβεται και να έχει χιούμορ για να φτιάξουμε μια όμορφη οικογένεια».
  • Γράψε τις σκέψεις σου σε ένα χαρτί, στο οποίο θα μπορείς να ανατρέχεις όποτε θέλεις.
  • Στη συνέχεια, πρέπει να ξέρεις τι είναι αυτό που δεν θέλεις. Για παράδειγμα, δεν θέλεις να έχεις αρνητικές ή περιοριστικές πεποιθήσεις.
  • Ήρθε η ώρα της δράσης! Ξεκίνα να κάνεις όλα εκείνα τα μικρά βήματα που θα σε φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου σου. Θέλει συνεχή δουλειά και να μην χάσεις την θετική σου σκέψη και πίστη. Θα πρέπει να έχεις υπομονή. Όταν φυτεύεις έναν σπόρο, δεν βγαίνει λουλούδι την επόμενη μέρα…
  • Να νιώθεις ευγνώμων για όσα έχεις καταφέρει και για τα μικρά βήματα που κάνεις καθημερινά.

Ελπίζουμε αυτό το ταξίδι να σε φέρει στο σημείο να γίνουν όλες σου οι επιθυμίες πράξη!

Αφροδίτη Πρέβεζα 23 April 2021

Πηγή: https://ipop.gr/mind/ti-einai-to-manifestation-gnorise-tin-techniki-toy/?fbclid=IwAR38evrS4-ku9me6I91dJhNr6HWLpS94g4CkPUZJptnqmr7XHkwCpKgAq6U

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ