Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠρόσθεσε χρώμα στο μπαλκόνι σας με αυτά τα tips!

Πρόσθεσε χρώμα στο μπαλκόνι σας με αυτά τα tips!

Διανύουμε τις πιο όμορφες και ηλιόλουστες ημέρες και καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει σιγά σιγά, σίγουρα οι ώρες που θα περνάμε στην αυλή και στο μπαλκόνι μας θα είναι αρκετές. Αν αναζητάς λοιπόν τρόπους να δώσεις μια χρωματιστή και ιδιαίτερη πινελιά στο μπαλκόνι σου, αυτό το άρθρο είναι για σένα. Με αυτά τα βήματα, μπορείς να κάνεις μικρές αλλαγές στο μπαλκόνι σου για να αποκτήσει μια νέα αισθητική. Ας τα ανακαλύψουμε μαζί!


  • Τραπεζάκι μπαλκονιού

Για να απολαμβάνεις στιγμές χαλάρωσης στο μπαλκόνι σου, θα πρέπει να επενδύσεις σε ένα τραπεζάκι ή σαλονάκι μπαλκονιού. Στα καταστήματα με έπιπλα εξωτερικού χώρου θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε τραπεζάκια και καρέκλες με χρώματα και υλικά για να επιλέξεις αυτό που θα ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σου.

Extra tip: Επέλεξε ένα σετ τραπεζάκι με καρέκλες που θα είναι ανθεκτικά στις εξωτερικές συνθήκες όπως είναι ό ήλιος και η βροχή.

  • Διακοσμητικά μαξιλάρια

Και αφού επιλέξεις το τραπεζάκι και τις καρέκλες για το μπαλκόνι σου, έφτασε η στιγμή της διακόσμησης. Στην αγορά θα βρεις διακοσμητικά μαξιλαράκια για τις καρέκλες σε πολλά χρώματα για να επιλέξεις τα χρώματα που θα διακοσμούν το μπαλκόνι. Οπότε μπορείς να διατηρήσεις τη μονοχρωμία ή να βάλεις διαφορετικά χρώματα για μια extra πινελιά.

  • Πρόσθεσε χρώμα

Το επόμενο βήμα για τη διακόσμηση του μπαλκονιού είναι να βάλεις χρώμα. Και πως μπορείς να το κάνεις αυτό; Είτε με κορνίζες τοίχου και διακοσμητικά για το τραπέζι, είτε με την προσθήκη χαλιών και άλλων αντικειμένων. Ακόμη, μπορείς να βάψεις τις ντουλάπες μπαλκονιού https://www.alkan.gr/metallikes-ntoulapes ή να προσθέσεις ένα ξύλινο διαχωριστικό με χρώμα.

  • Φυτά και λουλούδια

Ένας τρόπος για να αλλάξεις τη διακόσμηση του μπαλκονιού με οικονομικό τρόπο είναι με τα φυτά. Μπορείς να αγοράσεις χρωματιστές ζαρντινιέρες ή ακόμη και να τις βάψεις εσύ σε έντονα χρώματα, να επιλέξεις λουλούδια με χρωματιστά άνθη και φυτά τα οποία θα μπορείς να κρεμάσεις στους τοίχους όπως ο κισσός, το νυχτολούλουδο, το γιασεμί ακόμη και η μπουκαμβίλια.

  • Ψάθινα χαλάκια / Χλοοτάπητας

Τα ψάθινα χαλάκια ή χαλάκια γιούτα με πολύχρωμες λεπτομέρειες θα δώσουν στο μπαλκόνι μια ιδιαίτερη πινελιά. Ακόμη, μπορείς να μετρήσεις τις διαστάσεις του μπαλκονιού και να προμηθευτείς από τα καταστήματα χλοοτάπητα για να βάλεις στο μπαλκόνι σου.

Extra tip: Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε έπιπλα και αντικείμενα που βρίσκονται σταθερά στον εξωτερικό χώρο όπως οι ιματιοθήκες https://www.alkan.gr/foriamoi-imatiothiki και οι ντουλάπες.

Αυτές ήταν μερικές ιδέες διακόσμησης για το πως μπορείς να αλλάξεις το μπαλκόνι σου. Μπορείς να προσθέσεις και μια κούνια ή αιώρα για να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου βιβλίο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ