Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔιατροφή: Ποια τροφή μπορεί να βοηθήσει στον καρκίνο του πνεύμονα

Διατροφή: Ποια τροφή μπορεί να βοηθήσει στον καρκίνο του πνεύμονα

Η καψαϊκίνη είναι υπεύθυνη για την εκρηκτική γεύση στις πιπεριές τσίλι. Τώρα, μια νέα μελέτη αναφέρει ότι η καψαϊκίνη μπορεί να είναι ευεργετική και για τους ασθενείς με μια ιδιαίτερα επιθετική μορφή καρκίνου του πνεύμονα


Πηγή-Συνέχεια άρθρου: https://www.pentapostagma.gr/ygeia/diatrofi/7064312_diatrofi-poia-trofi-mporei-na-boithisei-ston-karkino-toy-pneymona

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ