Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑυτά τα παπούτσια δεν θα πρέπει να λείπουν από καμία συλλογή!

Αυτά τα παπούτσια δεν θα πρέπει να λείπουν από καμία συλλογή!

Ολοκληρώνουν μοναδικά κάθε μας εμφάνιση και προσθέτουν μια extra πινελιά σε κάθε μας outfit. Και φυσικά, μιλάμε για τα γυναικεία παπούτσια που μας χαρίζουν αυτοπεποίθηση και υπέροχο look σε κάθε περίσταση. Και σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε όλα τα must have παπούτσια που δεν θα πρέπει να λείπουν από καμία συλλογή. Οπότε συνέχισε να διαβάζεις!


  • Γόβες

Οι γόβες είναι το ζευγάρι που απογειώνει τη θηλυκότητα γι’ αυτό βρίσκεται και στην κορυφή αυτής της λίστας. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που μπορεί να φορεθεί όλη μέρα, να ολοκληρώσει το office look μέχρι και τη βραδινή έξοδο. Επίλεξε ένα ζευγάρι μαύρο γόβες ή nude για να μπορείς να το συνδυάζεις με όλα σου τα ρούχα και προτίμησε ένα μεσαίο μέγεθος στο τακούνι για να κινείσαι με άνεση όλη μέρα.

  • Loafers

Ta loafers τα είδαμε να πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια και να έχουν γίνει τα αγαπημένα all day shoes κάθε γυναίκας. Και αυτό γιατί τα loafers γυναικεία είναι ιδανικά για τις καθημερινές εμφανίσεις στη δουλειά και στις απογευματινές βόλτες προσφέροντας άνεση και στυλ. Επίλεξε να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα ζευγάρι μαύρα ή καφέ loafers και ετοιμάσου να απογειώσεις το στυλ σου.

  • Sneakers

Στυλάτα, κομψά και μπορούν να φορεθούν όλη μέρα δεν θα μπορούσαν αν είναι άλλα από τα sneakers. Πρόκειται για το ζευγάρι που πρωταγωνιστεί στις επιλογές μας καθώς η επιλογή στα σχέδια, στα χρώματα και στα υλικά είναι πάρα πολλές. Για τα all day οutfits επέλεξε ένα λευκό ζευγάρι sneakers ενώ για τις πιο επίσημες περιστάσεις μπορείς να διαλέξεις ένα μαύρο ζευγάρι ή τα chunky sneakers που θα απογειώσουν το night out look σου.

  • Πέδιλα

Για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις και για να μαγνητίζεις τα βλέμματα σε κάθε σου έξοδο τα γυναικεία πέδιλα είναι η ιδανική επιλογή. Κομψά, άνετα, μοντέρνα μπορούν να απογειώσουν το πρωινό σου outfit και να προσθέσουν μια extra πινελιά. Στα καταστήματα θα βρεις μια μεγάλη συλλογή σε πέδιλα με χοντρό τακούνι, με λεπτό και μεσαίο τακούνι, μεταλλιζέ και nude αποχρώσεις για να επιλέξεις το ζευγάρι που θα σε μετατρέψει στην απόλυτη fashionista του καλοκαιριού.

  • Μποτάκια

Και σίγουρα τα μποτάκια και οι μπότες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό το άρθρο. Το απόλυτο ζευγάρι του χειμώνα που θα σε διατηρεί ζεστή αλλά θα σου χαρίζει style είναι οι μπότες και στα καταστήματα θα βρεις μια μεγάλη συλλογή σε χρώματα, υλικά και σχέδια για να προσθέσεις στη συλλογή σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ