Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕπικαιρότηταAπλά δεν σε γουστάρει …

Aπλά δεν σε γουστάρει …

Πρέπει να σταματήσεις να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Όταν ένας άντρας δεν σε γουστάρει, τα σημάδια είναι ξεκάθαρα. Απλά εμείς οι γυναίκες έχουμε την τάση να γεμίζουμε τον εαυτό μας με δικαιολογίες για να μην παραδεχτούμε την αλήθεια. Η οποία είναι : He is just not that into you (που λέει και η ταινία).


5 σημάδια που μεταξύ μας αναγνωρίζεις αλλά δεν το παραδέχεσαι…

  1. Δεν βγαίνετε ποτέ μαζί: Πάντα φροντίζει να είναι και κάποιος άλλος ή άλλοι στην παρέα. Αυτό γιατί έχει καταλάβει τα αισθήματά σου και προσπαθεί να μην έρθει σε δύσκολη θέση. Οκ, δεν γίνεται να μην ξέρεις, ότι ένας άντρας όταν σε γουστάρει, επιδιώκει να σε ξεμοναχιάσει και όχι να φέρνει όλη την παρέα μαζί του. Το κορυφαίο απ’ όλα, να θέλει να σου κάνει κονέ με φίλο του. Tο ξέρεις απλά κάνεις τα στραβά μάτια!
  2. Δεν απαντά στα μηνύματα σου: Λοιπόν, σταμάτα να φτιάχνεις ιστορίες επιστημονικής φαντασίας στο μυαλό σου. Δεν σου απαντά γιατί δεν θέλει! Ότι και να του έχει τύχει, άμα ήθελε να απαντήσει θα έβρισκε 2 λεπτάκια για να το κάνει. Βασικά, θα σου είχε στείλει κουκλίτσα μου, μήνυμα από μόνος του.
  3. Σου μιλάει σαν να είσαι το φιλαράκι του: Όπως μιλάει στους φίλους του, μιλάει και σ’ εσένα. Όχι, δεν είναι σημάδι ότι σε γουστάρει και νιώθει τόσο άνετα και οικεία μαζί σου!Αυτό που σου λέει ξεκάθαρα, είναι πως δεν νιώθει κάτι ερωτικό και σε αντιμετωπίζει έτσι. Μην ξαφνιαστείς αν κάποια στιγμή αρχίσει να ζητάει συμβουλές για τα γκομενικά του. Εκεί, κρύψε την σοκάρα σου, και κατάπιε τον εγωισμό σου… ή απλά φύγε όπως είσαι!
  4. Δεν θα σε κεράσει: Αυτό θα το κάνει για δύο λόγους… Πρώτον, για να σου δώσει να καταλάβεις ότι δεν είναι ραντεβού. Δεύτερον, θα το κάνει για να ξενερώσεις και να τον βγάλεις απ’ την δύσκολη θέση. Βέβαια, σε ελάχιστες περιπτώσεις λειτουργούν έτσι και κάποιοι που γουστάρουν απλά είναι τσιγκούνηδες…και στις δύο περιπτώσεις…μακριά!
  5. Η γλώσσα του σώματος δεν είναι ίδια: Όταν έχεις απέναντι σου τον άντρα που ποθείς, λειτουργείς διαφορετικά. Αλλάζεις το τόνο της φωνής σου, στήνεις το σώμα σου με τρόπο λιγάκι προκλητικό, τονίζεις τα δυνατά σου σημεία και γίνεσαι λιγάκι πονηρή και τσαχπίνα. Αν το αγόρι που έχεις απέναντι σου, δεν ενδιαφέρεται θα του περάσουν αδιάφορα όλα αυτά και δεν θα τον νοιάζει και τον ίδιο, να κάνει πράγματα που θα τραβήξουν την προσοχή σου (ερωτικά). Θα είναι χύμα.

Υπάρχουν πολλά σημάδια, αλλά δεν χρειάζεται να τα περιμένεις. Αφού έχεις αντιληφθεί ότι δεν τρέφει τα ίδια αισθήματα με εσένα, μην ασχοληθείς άλλο. Χάνεις το χρόνο σου γιατί εκεί έξω μπορεί να είναι κάποιος που τρελαίνεται να έχει μια κοπέλα σαν και εσένα δίπλα του!

Γι’ αυτό πάμε γι’ άλλα!

Πηγή: https://ipop.gr/themata/eimai/a%CF%80%CE%BB%CE%AC-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B5%CE%B9/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ