Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΜερικά απλά κόλπα για να μείνετε νέοι

Μερικά απλά κόλπα για να μείνετε νέοι

Μερικοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα με την γήρανση τους. Ανησυχούν για τις ρυτίδες, το γκριζάρισμα των μαλλιών και άλλες επιπτώσεις της.


Οι ανθρώποι που γερνούν θα πρέπει να επικεντρωθουν στο να πάρουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται.

Είναι πιο δύσκολο για τους ηλικιωμένους να πάρουν όλα τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες που χρειάζεται το σώμα τους. Ένας λόγος θα μπορούσε να είναι η σταδιακή απώλεια της όρεξης, είτε από τη χαμηλή σωματική δραστηριότητα και τις επιπτώσεις των φαρμάκων. Είναι λυπηρό να πούμε ότι σχεδόν το 50 % των Αμερικανών ηλικίας 65 ετών και άνω λαμβάνουν ένα ή περισσότερα συνταγογραφούμενα φάρμακα. Επίσης, καθώς μεγαλώνουμε, το γαστρεντερικό μας κομμάτι, το ήπαρ και τα νεφρά δεν είναι σε θέση να επεξεργαστούν και να πάρουν τα θρεπτικά συστατικά που παίρνει το σώμα σας μέσω της τροφής που τρώτε, όπως παλιά.

Η αρθρίτιδα, ο διαβήτης, ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις, η κατάθλιψη, τα προβλήματα πέψης και η κόπωση μπορούν να προληφθούν σε βαθμό διαλογής. Παίρνοντας συμπληρώματα διατροφής μπορεί να σας βοηθήσει να ζήσετε περισσότερο και καλύτερα.

Εδώ είναι μερικά συμπληρώματα που ο καθένας μπορεί να πάρει: Βιταμίνη Β, μπορεί να βοηθήσει τη λειτουργία του εγκεφάλου και μπορεί να καταπολεμήσει τη νόσο Αλτσχάιμερ. Η σπιρουλίνα είναι καλή πηγή για προοδευτικές ψυχικές ασθένειες. Το πράσινο τσάι μπορεί να βοηθήσει κατά ορισμένων τύπων καρκίνου. Χρειάζεστε σπόρους λίνου για την υγιή λειτουργία των κυττάρων, επειδή περιέχει ζωτικά οξέα. Το σκόρδο είναι καλό για το ανοσοποιητικό και καρδιαγγειακό σας σύστημα και μπορεί να καταπολεμήσει την αρτηριοσκλήρωση. Το τζίντζερ είναι καλό για το πεπτικό σας σύστημα και επίσης καλό για τους θρόμβους αίματος και την αντιφλεγμονώδη αρθρίτιδα. Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που είναι ευεργετικά για εσάς, όπως ginseng, ginkgo biloba, εκχύλισμα μανιταριών reishi, cordyceps. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι τρώτε υγιεινά και παίρνετε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα σας.

Μπορείτε να αγοράσετε όλα τα συμπληρώματα απο το τοπικό κατάστημα υγείας ή σε κατάστημα βιταμινών. Αλλά πριν πάρετε οποιοδήποτε από αυτά, βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά δεν αλληλεπιδρούν με οποιοδήποτε με τα φάρμακά σας για να αποφύγετε οποιαδήποτε επιπλοκή.

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ