Site icon xtesini.gr

30 εντυπωσιακά diy παρτέρια από πέτρες για τον κήπο μας

Όσοι και όσες από εμάς έχουν την τύχη να έχουν κήπο ή αυλή, η επιθυμία τους ασφαλώς είναι να διακοσμήσουν και να αναδείξουν τον κήπο τους. Και αν στις μεγάλες πόλεις είναι ακατόρθωτο κάτι τέτοιο, στην ύπαιθρο ή σε σπίτια με αυλή και κήπο τότε παρέχονται αυτές οι δυνατότητες. Και τι θα μπορούσε να είναι πιο όμορφο για τη διακόσμηση του κήπου από τα λουλούδια; Τα λουλούδια λοιπόν είναι το Α και το Ω στη διακόσμηση ενός κήπου! Εάν τα βάλετε μέσα σε όμορφα παρτέρια τότε η διακόσμηση σας αποκτά ακόμη πιο εντυπωσιακή εικόνα.


Σας παρουσιάζουμε λοιπόν παρτέρια από πέτρες ή τούβλα τα οποία μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε μόνοι σας! Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των παρτεριών από πέτρα και τούβλο είναι η σχετική προσβασιμότητα. Ταυτόχρονα, ένα παρτέρι από τούβλο ή πέτρα δίνει άλλο χρώμα στον σχεδιασμό του κήπου και μπορείτε να τα συνδυάσετε με οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης!

.

Πηγή: https://tospitakimou.gr/diakosmisi-spitiou/diakosmisi-kipou/30-diy-petrina-parteria-khpou/?fbclid=IwAR1u1E8oz2DxRshqVeHDNbIAf2ZdVOSmWsmT_Ta_sA9y6eqogrIverLGk2U

Exit mobile version